Banner
Details
Start:

May 22 - 15:00

End:

May 23 - 3:00

Event Category:

Helsinki

Click to Register:Click to Register

Jytäkesä Go-Go festivaali siirtyy syyskuulta ensi vuoden toukokuuhun

Syyskuun alkuun kaavailtu Jytäkesä Go-Go -festivaali siirtyy edelleen epävarman koronatilanteen takia ensi keväälle. Tapahtuman uusi päivämäärä on lauantai 22.5.2021.

Tapahtumapaikka, artistikattaus ja aikaisemmat suunnitelmat pysyvät samoina kuin aikaisemminkin sillä poikkeuksella, että ensi kevään festivaaleilla nähdään myös Tuomio ja Kone, kuten ihan alkuperäisissä suunnitelmissa oli jo tarkoitus.

Jytäkesä Go-Go 2021: Atomirotta, The Flaming Sideburns, Pää Kii, Anal Thunder, Jukka Nousiainen & Kumpp., Lasten Hautausmaa, Laineen Kasperi & Palava Kaupunki, TEKSTI-TV 666, Black Magic Six, Hybrid Children, Marjo Leinonen & Knucklebone Oscar, Edu Kehäkettunen & Setä Koponen, Flippipuisto, Joni Ekman & Koira, Kivesveto Go Go, Nykyaika sekä Tuomio ja Kone.

Banner

Ennakkoliput käyvät sellaisenaan korvaavaan festaripäivään. Ostetut ennakkoliput voi myös halutessaan palauttaa Tikettiin 31.10.2020 mennessä. https://www.tiketti.fi/info/palauttaminen

Pysytään terveinä ja pidetään huolta toisistamme!

Esiintymässä
Atomirotta
The Flaming Sideburns
Bändi nimeltä “Pää Kii”
Anal Thunder
Jukka Nousiainen & Kumpp.
Lasten Hautausmaa
Laineen Kasperi & Palava Kaupunki
TEKSTI-TV 666
Black Magic Six
Hybrid Children
Marjo Leinonen & Knucklebone Oscar White Trash
Edu Kehäkettunen & Setä Koponen
Flippipuisto
Joni Ekman & Koira
Kivesveto Go Go
Nykyaika

Monipuolisen artistikattauksen lisäksi tapahtuman musiikista vastaa joukko erilaisia DJ:tä, jotka pitävät huolen siitä, että laadukas musiikki soi koko ajan ympäri tapahtuma-aluetta.