Details
Date:

July 7

Time:

18:00 - 20:00

Event Category:

Jyväskylä, My events

Click to Register: Click to Register
Venue

Jyväskylän Kesä | Jyväskylä Festival

Asemakatu 11 B 54

Jyväskylä, Finland, 40100

Avajaiskonsertti: Timo Lassy & Teppo Mäkynen, Minttu Mustakallio

*******

Konsertti on siirtynyt vuoden 2020 festivaalilta Jyväskylän Kesän 2021 ohjelmistoon. Konsertin uusi ajankohta on 7.7.2021 klo 18. Viime kesänä ostettu lippu käy sellaisenaan sisäänpääsynä uutena ajankohtana, ja paikkavarauksesi on siirretty ensi Kesään, mikäli et ole palauttanut lippuasi.

*********

Jyväskylän Kesän festivaaliviikon avaa monitaiteinen konsertti, jossa kuullaan saksofonisti Timo Lassyn ja rumpali Teppo Mäkysen musiikkia sekä näyttelijä Minttu Mustakallion tulkitsemia ympäristöteemaisia tekstejä. Lisäksi konserttiin tuodaan juhlavuoden yllätyksiä, jotka paljastuvat talven mittaan.

Liput: 42–52 €, myynnissä Lippupisteen toimipisteissä ja Jyväskylän Kesän verkkosivuilla ma 20.1. kello 14 alkaen.

Kesto noin 2 tuntia, sisältäen väliajan

Ikärajaton tapahtuma.

TIMO LASSY JA TEPPO MÄKYNEN tunnetaan 2000-luvun alussa esiinmarssin suorittaneen uuden suomalaisen jazz-sukupolven johtohahmoina. Vuosien varrella he ovat työskennelleet yhdessä monissa merkittävissä kokoonpanoissa (Teddy Rok 7, The Five Corners Quintet, Jo Stance, Timo Lassy Band). Jyväskylän Kesässä nämä huippumuusikot nousevat lavalle tuoreella duo-kokoonpanolla, jonka live-esiintyminen sisältää monipuolisen ja jännittävän kokonaisuuden aina spirituaalisesta vapaasta improvisaatiosta tiukkoihin grooveihin – ja kaikkea siltä väliltä. 2019 julkaistu Timo Lassy & Teppo Mäkynen debyyttialbumi (We Jazz Records) on jo ehtinyt kerätä loistavia arvioita niin meillä kuin muualla. Viimeisimpänä ”Jazz Album of the Year” -ehdokkuus Gilles Petersonin Worldwide FM Awardseissa.

MINTTU MUSTAKALLIO on Jussi- ja Venla-palkittu näyttelijä, joka on työskennellyt laajasti teatteri-, tv-ja alokuva-alan eturivissä. Hän työskentelee vuonna 2020 kantavissa rooleissa Suomen Kansallisteatterissa, Svenska Teaternissa ja Helsingin Kaupunginteatterissa

JYVÄSKYLÄN KESÄ on Suomen vanhin kaupunkifestivaali, jonka ohjelmassa on konsertteja, teatteria, tanssia, seminaareja, elokuvia, sanataidetta ja kursseja. Festivaali täyttää tänä vuonna 65 vuotta, ja sen teemana on ympäristö.

Etusivu uusi