Details
Date:

January 14

Time:

22:59

Kärmesrock! 5€
“We are venomous!”

Rokets
“Aikaisemmin Rokets luokitetiin jättiläisrock-käärmeiden Rockhoninae-alaheimoon. Muista Rock-käärmeistä (Rockintherus) Rokets eroaa siten, että ne munivat. Kaikki muut Rock-käärmeet synnyttävät eläviä poikasia. Rocketsnaaraat myös hautovat muniaan kiertymällä niiden ympärille.”

Puoli yhdeksän uutiset
“Puoli yhdeksän uutiset on vaarallisten myrkkyrock-käärmeiden (Rockintherius kaljanderus) suku. Siihen kuuluvia lajeja ovat muun muassa silmälasirock-käärme eli Rokkikärmes (Rokkuspokkus) ja mustahuulirock-kobra (Rässindeerus). PYU:lle on tunnusomaista myrkyllisyys ja pienipäisyys. Ärsytettynä ne nostavat etuhelistimensä pystyyn ja levittävät niskan seudun härkämäiseksi.”

The MES
“The MES on taruolento, lohikäärmemäinen kukon ja surffarin sekoitus. MES:iä pidettiin rantakäärmeiden kuninkaana, ja sen nimitys tulee kreikan kielen sanasta Mesiliskos, joka tarkoittaa pientä surffilautaa. MES:in esikuvana ovat saattaneet olla Intiassa elävä surffikyy (Surfur kärmentheus) tai vesikobra (bulb bulb). Plinius vanhempi kuvasi sen rock-käärmeeksi, jolla oli kultaiset riffit ja helistimet.”

Outsiders
“Outsiders eli Itä-rock-käärme (Esterius Assholius) on rock-käärmeiden (Rockintherus) heimoon kuuluva käärmes. Outsiders on maailman itäisin käärmelaji. Outsidersin näköaisti on kohtalainen, erityisesti sivuittaisliikkeiden suhteen. Sen kuulo on huono; sillä ei ole edes tärykalvoa. Outsiders aistii kuitenkin leukaluillaan mainiosti tärinää ja sen tärkein aistinelin on kieli, jolla se vie kiljua (Kärmes juomus) suuhunsa.”

Soittojärjestys ja aikataulu tarkentuu myöhemmin!