Details
Date:

June 4

Time:

17:00 - 23:00

Event Category:

My events, Oulu

Click to Register: Click to Register
Venue

Club Teatria Oulu

Krouvintie 9

Oulu, Finland, 90400

KIITOS ETTÄ -hyväntekeväisyyskonsertti siirtyy jälleen

Koronaviruksen takia toistamiseen siirretyn KIITOS ETTÄ -hyväntekeväisyyskonsertin uusi päivämäärä on lauantai 4.6.2022. Pääesiintyjänä toimii yli 23 miljoonaa albumia myynyt brittitähti James Blunt. Konsertin lämppäreinä esiintyvät oululaiset yhtyeet Juliet Jänes ja Mustana.

Muun muassa You’re Beautiful -hitistään tunnettu brittitähti James Blunt julkaisi syksyllä 2019 Once Upon A Mind -nimisen albumin, jonka siivittämänä julkistettiin mittava Euroopan-kiertue. Koronaviruksen takia lähes koko kiertue jouduttiin siirtämään ensin vuodella ja sitten toisella eteenpäin, mukaan lukien keikka KIITOS ETTÄ -konsertissa Oulussa.

James Blunt on vieraillut Suomessa viimeksi Pori Jazz -festivaaleilla vuonna 2018. Miehen edellinen täysin oma konsertti kuultiin Suomessa vuonna 2009, jolloin Hartwall Areena myytiin täyteen.

KIITOS ETTÄ -konsertin lipunmyynti jatkuu normaalisti Lippupisteen myyntipisteissä ja verkkosivuilla. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle konserttipäivälle. Lipun voi tarvittaessa myös palauttaa ostopaikkaan.

Luvassa hauska päivä koko perheelle
Konsertti-iltaa edeltää hauska kokoperheen tapahtuma, jossa esiintyvät muun muassa taikuri Simo Aalto, vatsastapuhuja Sari Aalto, Liikkuva Laulureppu ja Soiva Siili. Lisäksi Club Teatrian pihaalueella on erilaisia toimintapisteitä. Perhetapahtuma järjestetään lauantaina 4.6.2021 klo 10.00– 15.00.

Päivätapahtuman liput myydään ovelta. Hinta 10 € / aikuinen, 5 € / lapsi. Myynnissä on myös perhelippu hintaan 25,00 € (sis. 2 aikuista + lapset).

Hyväntekeväisyyskonsertin idea on lähtöisin oululaisen Jalasvaaran perheen halusta tehdä jotain hyvää heidän Alvari-poikansa OYS:n lasten teho-osastolta 64, sekä lasten veri- ja syöpäosastolta 51 saamansa avun ja tuen vastineeksi ja kiitokseksi. Sekä perhetapahtuman että hyväntekeväisyyskonsertin tuotto jaetaankin kyseisten osastojen kesken.

KIITOS ETTÄ -hyväntekeväisyyskonsertti: JAMES BLUNT
La 4.6.2022
Club Teatria Oulu
Liput alkaen 59,00 €