Details
Date:

June 21

Time:

18:30 - 23:00

Event Category:

Helsinki

Click to Register: Click to Register
Venue

Hartwall Arena

Areenankuja 1

Helsinki, Finland, 00240

KISSIN SIIRTYNYT END OF THE ROAD KIERTUE SAAPUU HARTWALL ARENALLE KESÄKUUSSA 2021

Suomeen viimeistä kertaa saapuva KISS joutui siirtämään Euroopan kiertueen keikkoja ja se vaikutti myös Helsingin Hartwall Arenalle 27.6.2020 suunniteltuun konserttiin. Helsingin korvaava konserttipäivämäärä ja -paikka on nyt vahvistunut ja konsertti järjestetään Helsingin Hartwall Arenalla 21. kesäkuuta 2021. Kesäkuun 2020 tapahtumaan ostetut liput käyvät sellaisenaan vuoden 2021 keikalle.

Katso lisätiedot täältä: https://bit.ly/3eJpb4q

“We are waiting. We are ready. When we are told everyone is safe and this pandemic is over, we will shake the earth and rock your world as always and as never before.”, Paul Stanley kommentoi.

“We can’t wait for this pandemic to be over, and for all of you to be safe. We are planning to rock your world, once it is safe out there, for all of you and for us. See you in Europe”, Gene Simmons kommentoi.

Bändi ja Live Nation pahoittelevat siirrosta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

SIIRTYVÄ KONSERTTI:
KISS (USA)
La 27.6.2020 Hartwall Arena, Helsinki

KONSERTIN UUSI AJANKOHTA:
KISS (USA)
Ma 21.6.2021 Hartwall Arena, Helsinki
Ovet 18.30

KISS END OF THE ROAD TOUR COMING TO HARTWALL ARENA IN JUNE 2021

KISS had to move shows from this summer´s European tour and it also affected Hartwall Arena, Helsinki show on June 27th. The new, replacing date is now confirmed and KISS will arrive to Helsinki´s Hartwall Arena on June 21st, 2021.
Tickets purchased for the June 2020 show will be valid for the 2021 date.

See more information here: https://bit.ly/3eJpb4q

The artist and Live Nation apologize for any inconvenience.

——————-

Maailman merkittävimpiin rock-yhtyeisiin lukeutuva yhdysvaltalainen KISS on parhaillaan uransa viimeiseksi jäävällä End Of The Road -maailmankiertueella. Yli sata miljoonaa albumia urallaan myynyt yhtye on tänään julkistanut lisää päiviä viimeiseksi jäävälle kiertueelleen ja suomalaisfanien onneksi yhtye pysähtyy myös Helsingissä. Lipunmyynti keikalle alkaa ti 26. marraskuuta klo 10!

KONSERTTI:
KISS (USA)
La 27.6.2020 Hartwall Arena, Helsinki
Ovet klo 18.30

LIPUT:
Myyntiin ti 26.11.2019 klo 10
Palvelumaksuineen alkaen 74 euroa Ticketmasterista ja osoitteesta www.livenation.fi

KISS:n konsertissa Hartwall Arenalla yleisöllä on mahdollisuus ostaa lippu anniskelukatsomoon! Täysi-ikäisille suunnatuissa anniskelukatsomoissa pääset nauttimaan Hartwall Arenan ravintolasta ostettuja anniskelutuotteita omalla istumapaikallasi konsertin lomassa. Anniskelukatsomot KISS:n konsertissa ovat katsomot 117-120.

Rock-maailman näyttävimmistä livekeikoista tunnettu KISS kertoo viimeisen kiertueensa olevan omistettu miljoonille KISS-faneille:

“Kaikki mitä olemme viimeisen reilun neljän vuosikymmenen aikana saavuttaneet, on niiden miljoonien ihmisten ansiota, jotka ovat täyttäneet klubit, areenat ja stadionit ympäri maailman. Nämä ovat viimeiset bileet niille, jotka ovat keikoillamme käyneet ja viimeinen tilaisuus niille, jotka eivät vielä ole KISS-keikkaa kokeneet. KISS Army -jätämme jäähyväiset uramme suurimman show’n myötä ja poistumme samalla tavalla, kun aikoinaan tulimmekin. Armottomina ja pysäyttämättöminä”

End Of The Road – kiertueen keikoilla on normaalilippujen lisäksi tarjolla VIP-lippuja, jotka sisältävät mm. pääsyn eksklusiiviseen pre-show loungeen, sekä mahdollisuuden saada valokuvan yhdessä bändin kanssa. KISS Army -fanklubilaisilla on lisäksi konserttilippujen ennakko-ostomahdollisuus. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.kissonline.com. Samasta osoitteesta löytyvät myös kaikki julkistetut kiertuepäivät ja -paikat.

The Rock & Roll Hall of Fame -kunniagalleriaan kuuluvan yhtyeen viimeisin studioalbumi Monster ilmestyi vuonna 2012.