Details
Date:

June 12

Time:

17:00 - 23:30

Event Category:

My events, Riihimäki

Click to Register: Click to Register
Venue

Vihreä Talo

Pohjoinen Asemakatu 1

Riihimäki, Finland, 11130

KOTIBILEEEET!

UUSI PÄIVÄ VARMISTETTU 12.6.
Toivo paremmasta tulevaisuudesta elää, ja löysimme uuden päivän jo kertaalleen siirretyille festeille. Tilanne elää totta kai, mutta kaiken toivon voimissa pääsemme juhlistamaan kesäkuussa!

Paikkana toimii tutusti Vihreä Talo aivan Riksun steissin kyljessä. Liput 12 euroa ja mäiskintää on aikavälillä 17:00-00:00. Tapahtuma on kielletty alle 18 vuotiailta, jotta bileet voivat olla hyvät.

Good Ones Are Taken
Kanta-Hämeen moderni hard rockin ja metallin symbioosi tulee nostattamaan talon tunnelmaa, kuin pullataikinaa konsanaan. Kovaa kamaa ja pitti pieni pyörii.

Korsakoff Oy
Hyvinkään ja Riihimäen vahvistusten näkemys punk rockista. Helppoja biisejä, nopeita biisejä, sooloja, ei-sooloja. Tämä saattaa olla TRAUMAT/KKOY splitin julkaisukeikka, tai sitten ei. Uusi levy on kuitenkin tällöin saatavilla tai loppuunmyyty.

Rakas Nikotus
Hyvinkään nouseva tähtönen. Laulu- ja soitinorkesteri vailla vertaa. Täällä ei vedetä övereitä ja lukittauduta vessaan. Hauskaa tosin saa pitää senkin edestä.

Traumat
Viime jouluna Vihreällä Talolla lauteet avannut konkari TRAUMAT on mukana tänä kesänä. Splittijuttuja ja vitun hyviä biisejä. Pumpataan talo täyteen ja traumatisoidutaan porukalla!

Ongelma
Meillä on Ongelma. Ongelma on aivan vitun kova yhtye Kuopijjosta. Tulkaa keikalle, näille täytyy saada bensat ja oikein helvetin hyvä vaikutelma Riihimäestä. Jos ei hyvä vaikutelma niin edes realistinen.

Tamara Luonto

Tämä helvetin pirtsakka, mutta samaan aikaan myös haikea naisista koostuva punkbändi on aivan täydellinen tapa nautiskella kesäiltaa. Isolta kirkolta paikalle paukkaava yhtye vie teiltä tasan taatusti jalat alta. Tää ilta on vaan Made in Riihimäki.

Motörmouth
Illan tulee päättämään Motörhead covereita asenteella kiskova Motörmouth. Setillinen Motörheadia on aivan mahtava tapa lopettaa aivan mahtava ilta. EISOFSPEIDS!

LIPUT
12 euroa ja tuttuun tapaan varataan etukäteen. Ovelle saattaa jäädä, mutta tällä varmistat sisäänpääsysi. Osoitteena toimii jälleen joulupunkkirmk@gmail.com
Esmes sposti varaus:
Giorgio Spaghetti
3 henkilöä

PARKKI
Aivan mestan lähettyvillä on Femmatori, jonka parkkipaikka on kiekoton. Jos hakee oikein urbaania matkailua, voi auton jättää Peltosaaren puolelle jolloin pääset tunnelin läpi suoraan mestoille. Hommassa on toki se riski, että auto palaa, varastetaan tai muuten vain räjäytetään. Joten suosittelemme Femmatoria.