Details
Date:

May 29

Time:

10:00 - 16:00

Event Category:

Tampere

Click to Register: Click to Register
Venue

Galleria Muuntotila

Tehdaskartanonkatu 38

Tampere, Finland, 33400

Tule moikkaamaan koordinaattoria ja keskustelemaan avoimesti kulttuurista sekä kuulemaan minkälaista toimintaa kulttuuripalvelut tuottaa! Entä miten toiminnan ideointiin voi osallistua? Miten tapahtumia järjestetään ja minkälaisia tukimuotoja kaupunki tarjoaa?

Kulttuuripalveluita kehitetään ottamalla asukkaat ja toimijat vahvemmin mukaan suunnittelutyöhön. Myös juuri valmistuneessa kaupungin kulttuuristrategiassa painotetaan osallisuutta. Kulttuuripalveluiden koordinaattoreina haluamme vastata tähän näkymällä selkeämmin kuntalaisille. Tavattavan koordinaattorin kanssa voi vaihtaa kuulumisia vaikkapa kaupungissa järjestettävästä kulttuuritoiminnasta, antaa ideoita ja palautetta sekä kysellä esimerkiksi olemassa olevista tuista.

Tavattavissa oleva koordinaattori on Hiedanrannan kulttuurista vastaava Meiju Mertanen. Hän vastaanottaa ajatuksia ja palautetta koko kulttuuripalveluiden puolesta ja välittää tiedot ja kysymykset tarvittaessa eteenpäin. Matalan kynnyksen tapaamiset järjestetään Hiedanrannassa, Lielahden kartanolla sijaitsevassa Galleria Muuntotilassa. Tapaamisen yhteydessä on oiva mahdollisuus tutustua uuteen nykytaidegalleriaan ja omakustanteiden sekä zinejen lukunurkkaukseen. Tapaamiset ovat kaikille avoimia ja ilmaisia.

Tampereen kaupungin kulttuuripalveluiden koordinaattorit:

Tarja Järvinen, ikäihmisten kulttuuritiominta
Ulla Majamaa, kaupunginosatoiminta
Meiju Mertanen, Hiedanranta
Venla Moisala, yleiset kulttuuripalvelut ja Kulttuuritalo Laikku (31.3. saakka)
Anna Szalay, kirjastot
Jenni Taipalus ja Niina Niiniluoto, lastenkulttuuri