Details
Date:

October 14

Time:

19:00 - 21:00

Event Category:

Pirkanmaa lisää tapahtumia

Click to Register: Click to Register
Venue

Kangasala-talo

Kuohunharjuntie 6

Kangasala, Finland, 36200

Esitys on siirtynyt hallituksen ohjeistuksen mukaisesti, alkuperäinen päivä to 27.8. ja siirtynyt päivä 7.5. Uusi esitysaika on: to 14.10.2021 klo 19.00. Ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena esityspäivänä. Jarkko Tammisen ”Kuuleeko Kangasala?” -imitaatioshow rantautuu Kangas-saliin.
Esitys koostuu sekä puhe- että lauluimitaatioista. Lavalla nähdään ja kuullaan imitaatioita Sauli Niinistöstä Kimi Räikköseen ja Lauri Tähkästä Paula Koivuniemeen.
Illan aikana käydään läpi ajankohtaisia aiheita ja myös paikalliset “kuuluisuudet” saavat osansa, kun hahmot ottavat esille paikkakunnalla puhuttavia asioita.
Showssa Jarkko on lavalla kovin ”alastomana”, sillä esityksessä käytetään vain pientä rekvisiittaa: lakkeja, peruukkeja ja takkeja, ja lauluosuudet esitetään taustanauhojen kera. Esityksen sisältö on pääosin parhaita paloja Jarkon viime syksyn 2019 Jarkko Tamminen Showsta sekä sitä edeltävistä Stars Show-esityksistä. Ilta koostuu kahdesta hieman reilun puolen tunnin setistä, joiden välissä on väliaika.

Liput: 35€ sis. käsittelykulut.
Esitys on K-18.

Tilaisuus Kangasala-talon verkkosivuilla: https://kangasala-talo.fi/tapahtumat/jarkko-tamminen-kuuleeko-kangasala-imitaatioshow-2/