Details
Date:

March 26

Time:

19:00 - 21:00

Event Category:

Uusimaa lisää tapahtumia

Click to Register: Click to Register
Venue

Kerava-sali

Keskikatu 3a, 04200 Kerava

Kerava, Finland, 04200

Esitys on siirtynyt uudelleen hallituksen ohjeistuksen mukaisesti. Uusi esitysaika on: Pe 26.3.2021 klo 19.00. Ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena esityspäivänä. Mikäli uusi esityspäivä ei sovi, voit hakea palautusta lipuista 31.10.2020 mennessä osoitteesta web.lippu.fi/palautusJarkko Tammisen ”Kuuleeko Kerava?” -imitaatioshow rantautuu Kerava-saliin.
Esitys koostuu sekä puhe- että lauluimitaatioista. Lavalla nähdään ja kuullaan imitaatioita Sauli Niinistöstä Kimi Räikköseen ja Lauri Tähkästä Paula Koivuniemeen.
Illan aikana käydään läpi ajankohtaisia aiheita ja myös paikalliset “kuuluisuudet” saavat osansa, kun hahmot ottavat esille paikkakunnalla puhuttavia asioita.
Showssa Jarkko on lavalla kovin ”alastomana”, sillä esityksessä käytetään vain pientä rekvisiittaa: lakkeja, peruukkeja ja takkeja, ja lauluosuudet esitetään taustanauhojen kera. Esityksen sisältö on pääosin parhaita paloja Jarkon viime syksyn 2019 Jarkko Tamminen Showsta sekä sitä edeltävistä Stars Show-esityksistä. Ilta koostuu kahdesta hieman reilun puolen tunnin setistä, joiden välissä on väliaika.

Liput: 35€ sis. käsittelykulut
Kesto: 2h sis. väliajan
Katso loput kiertuepaikkakunnat: www.jarkkotamminenshow.fi”