Details
Date:

May 22

Time:

18:00 - 20:00

Event Category:

Lapperaanta

Click to Register: Click to Register

Esitys on siirtynyt uudelleen hallituksen ohjeistuksen mukaisesti. Uusi esitysaika on: la 22.5.2021 klo 18.00. Ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena esityspäivänä. Mikäli uusi esityspäivä ei sovi, voit hakea palautusta lipuista 31.10.2020 mennessä osoitteesta web.lippu.fi/palautus. Jarkko Tammisen ”Kuuleeko Lappeenranta?” -imitaatioshow rantautuu Lappeenranta-saliin. Esitys koostuu sekä puhe- että lauluimitaatioista. Lavalla nähdään ja kuullaan imitaatioita Sauli Niinistöstä Kimi Räikköseen ja Lauri Tähkästä Paula Koivuniemeen.
Illan aikana käydään läpi ajankohtaisia aiheita ja myös paikalliset “kuuluisuudet” saavat osansa, kun hahmot ottavat esille paikkakunnalla puhuttavia asioita.
Showssa Jarkko on lavalla kovin ”alastomana”, sillä esityksessä käytetään vain pientä rekvisiittaa: lakkeja, peruukkeja ja takkeja, ja lauluosuudet esitetään taustanauhojen kera. Esityksen sisältö on pääosin parhaita paloja Jarkon viime syksyn 2019 Jarkko Tamminen Showsta sekä sitä edeltävistä Stars Show-esityksistä. Ilta koostuu kahdesta hieman reilun puolen tunnin setistä, joiden välissä on väliaika.

Liput: 35€ sis. käsittelykulut.
Esityksen kesto: 2h sis. väliajan.