Details
Date:

September 22

Time:

19:00 - 21:00

Event Category:

Hyvinkää

Click to Register: Click to Register
Venue

Taidetehdas - Konstfabriken

Läntinen Aleksanterinkatu 1

Porvoo, Finland, 06100

La 8.5. klo 19.00 esitys on siirtynyt. Uusi esitysaika on ke 22.9.2021 klo 19.00. Ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena esityspäivänä. Mikäli uusi esityspäivä ei sovi, voit hakea palautusta lipuista 30.4. mennessä.

Jarkko Tammisen ”Kuuleeko Porvoo?” -imitaatioshow rantautuu Porvoon Taidetehtaalle. Esitys koostuu sekä puhe- että lauluimitaatioista. Lavalla nähdään ja kuullaan imitaatioita Sauli Niinistöstä Kimi Räikköseen ja Lauri Tähkästä Paula Koivuniemeen.
Illan aikana käydään läpi ajankohtaisia aiheita ja myös paikalliset “kuuluisuudet” saavat osansa, kun hahmot ottavat esille paikkakunnalla puhuttavia asioita.
Showssa Jarkko on lavalla kovin ”alastomana”, sillä esityksessä käytetään vain pientä rekvisiittaa: lakkeja, peruukkeja ja takkeja, ja lauluosuudet esitetään taustanauhojen kera. Esityksen sisältö on pääosin parhaita paloja Jarkon viime syksyn 2019 Jarkko Tamminen Showsta sekä sitä edeltävistä Stars Show-esityksistä. Ilta koostuu kahdesta hieman reilun puolen tunnin setistä, joiden välissä on väliaika.

Liput: 35€ sis. käsittelykulut
Esityksen kesto: n. 2h sis. väliajan