Details
Start:

May 22 - 21:00

End:

May 23 - 3:00

Event Category:

Lahti, My events

Click to Register: Click to Register

LAHTI PRIDE 2021 ILTABILEET

Iltabileet ovat K-18

Pääsyliput tulevat myyntiin myöhemmin, seurailettehan ilmoittelua. Tarjolle tulee myös erä pay what you can -lippuja.

Lahti Pride on kaikille avoin ihmisoikeustapahtuma, jonka Lahden Seta ry järjestää vuosittain. Tapahtuman taustalla on pyrkimys edistää tasa-arvoa sekä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen yhdenvertaisuutta yhteiskunnassa, tehdä näkyväksi seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuutta ja antaa mahdollisuuksia kohtaamiselle sekä nähdyksi tulemiselle erilaisten sateenkaarevien tapahtumien puitteissa. Juhlan ja erilaisten tapahtumien lisäksi Lahti Pride tavoite on tuoda esiin poliittisia näkökulmia ja herättää keskustelua.

Ensimmäistä Lahti Pridea vietettiin jo 2014 ja yhtä välivuotta lukuun ottamatta, tapahtuma on tuonut vuosittain Lahteen kulkueen, tori- tai puistojuhlan, koulutuksia, bileitä, taide-ja kulttuuritapahtumia ja erilaisia vertaistapaamisia. Vuoden 2021 Lahti Priden teema on “Rakkautta kaiken ikää”. Ohjelmiston tavoitteena on luoda sukupolvien välistä keskustelua. Ajankohta on 17.–23.5.2021 eli kulkuepäivä on lauantaina 22.5.2021.

Lahti Pride järjestetään täysin vapaaehtoisvoimin. Tapahtumaa tehdään myös yhteistyössä lahtelaisten yritysten ja yhdistysten kanssa. Yhteistyö onkin yksi äärimmäisen tärkeä voimavara Lahti Pride -tapahtuman onnistumisen kannalta.

Voit tukea meitä tykkäämällä Facebookin tapahtumista tai tsekkaamalla osoitteesta www.lahtipride.fi mihin tarvitsemme vapaaehtoisten apua!

LAHTI PRIDE 2021: kulkue ja päiväjuhla tapahtuma Facebookissa: www.facebook.com/events/2674897569271026/