Details
Start:

January 16 - 19:00

End:

January 17 - 3:00

Event Category:

Helsinki

Click to Register: Click to Register
Venue

On the Rocks

Mikonkatu 15

Helsinki, Finland, 00100

❗️ UUSI PÄIVÄ ❗️

Lake Jonsin keikka On the Rocksissa siirtyy. Uusi päivä on 16.1.2021. Keikalle ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle. Mikäli uusi päivä ei sovi, voit myös palauttaa ostetut liput Tikettiin 28.9.2020 mennessä.

***

Lake Jons maaliskuussa On the Rocksissa!

20:00 – Ovet
21:00 – Tomi Puukko Trio
22:00 – Lake Jons
23:30 – Öisin On Kivempaa DJ’s

Tyylitajuisella modernilla indie-folkillaan valloittava Lake Jons on yksi kansainvälisestikin kiinnostavimmista suomalaisyhtyeistä. Herkkiä lauluharmonioita ja kauniita kitaroita vetäviin rytmeihin ja rujoihin sämpleihin yhdistelevä duo vie kuulijansa matkalle metsiin, tummien vesien äärelle.

Upeaäänisen laulaja Jooel Jonsin perustama Lake Jons nousi yleisön tietoisuuteen vuonna 2016 julkaistulla Explode tupla-EP:llään ja kiehtovilla musiikkivideoillaan. Yhtyeen hehkutettu debyyttialbumi ilmestyi tammikuussa 2018 yhdysvaltalaisen Antifragile -levy-yhtiön kautta.

Toukokuussa 2019 ilmestyneellä toisella pitkäsoitollaan “The Coast” Lake Jons on jättänyt kaupungin taakseen ja palaa synnyinsijoilleen metsien syvyyksiin.

https://www.facebook.com/lakejonsmusic/

Illan avaa Tomi Puukko Trio

Tomi Puukko on omaehtoinen laulaja-lauluntekijä, joka veistelee orgaanista indie-musiikkiaan muun muassa rokista, folkista, bluesista ja soulista. Puukon trio-kokoonpanossa bassoa soittaa Mikko Karttunen ja rumpuja Sami Savela.

https://www.facebook.com/tomipuukko/

Liput ennakkoon Tiketistä 14 € / ovelta 15 €

Keikan jälkeen Öisin On Kivempaa DJ klubin 5-V synttärit!
DJ Mortti, DJ Iiro & DJ Villaeriste