Details
Date:

May 16

Time:

12:00 - 15:00

Event Category:

Kalajoki

Click to Register: Click to Register
Venue

Kalajoen hiekkasärkät

Kalajoen Hiekkasärkät

Kalajoki, Finland, 85100

Hiekka pöllyää kun Lasten ExtremeRun saapuu vihdoin Kalajoelle!

Lasten päivä on pääpäivä, sillä silloin ei liikunnan riemua radalta puutu. Edellispäivän aikuisten rataa on muokattu niin, että lapset pääsevät suorittamaan omaan ikätasoonsa muokatun radan.

Luvassa liikunnanriemua, perheen laatuaikaa ja onnistumisen kokemuksia.

Kalajoen hiekoille odotetaan satapäin lapsia, aikuisia, mummoja, kummeja ja perheitä pitämään hauskaa liikunnallisen tapahtuman merkeissä. Kyseessä ei ole perinteinen juoksutapahtuma vaan ExtremeRunissa lapset pääsevät testaamaan itseäsi myös erilaisten esteiden muodossa. Esteet ja rata on suunniteltu lapsille sopivaksi ja se muuttuu aina ikäryhmittäin. Mukana kaikki klassiset esteet, kuten renkaat, vaahto ja erilaiset kiipeilyt. Täällä lapsi pääsee myös juoksemaan autojen yli.

Paikalla myös muuta oheistoimintaa, joten tapahtumapaikalla viihtyy vaikka pidempäänkin. Kaikki osallistujat palkitaan mitallein.

Tule viettämään hauska ja liikunnalinen päivä Extremerunin merkeissä

Sopii kaikenikäisille

Lisätietoa tapahtumasta tulossa.

Huomioithan ystävällisesti, että Visit Kalajoki on merkitty yhdeksi tämän tapahtuman järjestäjistä, jotta tapahtuma näkyy Visit Kalajoen sähköisissä tapahtumakalentereissa. Visit Kalajoki ei kuitenkaan vastaa tapahtuman järjestämiseen, sisältöön tai tiedottamiseen liittyvistä asioista.