Details
Date:

December 31

Time:

19:30 - 23:00

Event Category:

My events, Savonlinna

Event Tags:

Laura Voutilainen

Click to Register: Click to Register
Venue

Luola Events

Tuunaansaarentie 3

Punkaharju, Finland, 58450

Itä-Suomen Aluehallintovirasto on kieltänyt kaikki yli 50 hengen yleisötilaisuudet ainakin 1.1.2021 saakka. Tämä tarkoittaa valitettavasti sitä, että 19.12. Oku Luukkaisen keikkaa ja 31.12. Laura Voutilaisen keikkaa Luolassa ei voida järjestää.

Lipun ostaneet saavat lippurahansa takaisin. Jos lippu on ostettu Tiketin verkkosivuilta tai myyntipisteeltä, niin yhteys Tikettiin https://www.tiketti.fi/info
Mikäli lippu on ostettu Harjun Portin myyntipisteeltämme, niin palautusta varten tarvitaan: tilinumero, lipun/lippujen numerot, nimi ja sähköpostiosoite. Palautuksista voi laittaa sähköpostia markus@harjunportti.fi tai jussi.silvennoinen@keiku.fi.

Viimeinen palautuspäivä 31.12.2020. Peruutetun tapahtuman lipun palautuksissa pidätetään lippukohtainen palvelumaksu tai käsittelymaksu.

Laura Voutilainen on julkaissut urallaan useita kulta- ja platina-albumeita ja palkittu kahdesti vuoden naissolistina Emma Gaalassa. Laura on tunnettu paljon radioissakin soineista kappaleistaan kuten Kerran, Miks ei ja En mielestäin sua saa.

MYYTÄVÄT LIPUT
Tapahtumaan myydään yhtä lipputyyppiä, jolla pääsee vapaasti liikkumaan permannon seisomakatsomon ja parven istumapaikkojen välillä. Anniskelupisteitä sekä permannolla että parvella.

Liput ennakkoon 32,50€, sisältäen palvelumaksut. Liput ovelta 35€.

Ovet 19.30, showtime klo 21.00. Ikäraja K-18. Tapahtumaan meno-paluu bussikuljetus Savonlinnasta Kerimäen kautta!