Details
Date:

June 11

Time:

17:30 - 22:00

Event Category:

Helsinki

Event Tags:

Lauri Tähkä

Click to Register: Click to Register

Lauri Tähkän Toreilta Töölöön -kiertueen konsertit siirtyvät kesälle 2021!

Lauri Tähkä + Special Guest
PE 11.06.2021
Helsinki, Bolt Arena
Liput alkaen 49,90€

Liput käyvät ensi vuoden konserttiin tai ovat mahdollista palauttaa alkuperäiseen ostopaikkaan. Ticketmaster on kaikkiin lipunostajiin yhteydessä.

Suomalaisten rakastamista superhiteistä tunnettu Lauri Tähkä siirtää ensi kesän Toreilta Töölöön -kiertueen konsertteja vuodella eteenpäin. Tämän vuoden kesäkuulle Seinäjoen OmaSP Stadionille ja elokuulle Töölön Bolt Arenalle suunnitellut keikat perutaan hallituksen linjauksen noudattamiseksi. Kiertueen konsertit nähdään 29.5.2021 Seinäjoella ja 11.6.2021 Helsingissä. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uusille keikkapäiville.

”Vaikka tapahtumia saisi järjestää elokuussa, katsoimme parhaaksi siirtää sekä Seinäjoen että Töölön stadionkonsertit kesälle 2021. Toiveenamme on toteuttaa nämä kaksi ainutlaatuista konserttia niin samankaltaisena kuin suinkin. Tällä siirrolla varmistamme mahdollisimman turvallisen ja identtisen keikkakokemuksen molemmissa paikoissa”, kommentoi Lauri Tähkä.

”Olen todella pahoillani tästä. Odotin tulevaa kesää itsekin mielettömän paljon, mutta terveysasiat menevät kaiken edelle. Toivottavasti virus saadaan kohta kuriin ja pääsemme pian näkemään toisemme keikoilla”, Tähkä jatkaa.

Lauri Tähkä + Special Guest
PE 11.06.2021
Helsinki, Bolt Arena
Liput alkaen 49,90€

Aikataulut: TBA

Konsertti on K-18, alaikäisille katsomolohko 122.

Tullaan kuin Tähkä Töölöön VIP (Bollis) : 259€ (sis. alv & sis. palvelupalkkio)

Tullaan kuin Tähkä Töölöön VIP (Hall Of Fame) : 259€ +(sis. alv & sis. palvelupalkkio)

– Omat numeroidut paikat
– Oma sisäänkäynti
– VIP-emäntä
– Oma baari
– Omat vessat
– Sisäänpääsy Bollis / Hall of Fame VIP-tilaan
– Hall of Fame ja Bollis kaksi eri tilaa samoilla palveluilla

Menu:
Välimeren kanaa sitruuna-yrttiöljyssä, hummusta ja valkosipulismetanaa (LÄMMIN)
Sahramipaellaa chorizomakkaralla ja pienillä lammaspyöryköillä, minttuaiolia (LÄMMIN)
Katkarapu-caesarsalaattia
Paistettua portobellosientä ja yrtticouscousta
Antipastolajitelma (oliivia, artisokkaa, paprikaa, paahdettua sipulia)
Talon focaccia- leipää ja rosmariinivoita

Kahvia ja teetä
Bollisleivos

Seinäjoen OmaSp Stadionilta 13.6. alkavat Toreilta Töölöön -keikat katkaisevat Tähkän joulukuun puolessa välissä alkavan keikkatauon.

Suomen suosituimpiin artisteihin lukeutuva Lauri Tähkä aloittaa ja lopettaa ensi kesän keikkansa isoilla ulkoilma-areenoilla. Karismaattisen artistin kesän 2020 Toreilta Töölöön -kiertue alkaa lauantaina 13. kesäkuuta Seinäjoen OmaSp Stadionilta ja päättyy lauantaina 29. elokuuta Helsingin Telia 5G Areenalle. Seinäjoen OmaSp Stadionin ja Helsingin Telia 5G Areenan konserttien lipunmyynti alkaa perjantaina 13.12. 2019 klo 9.00. Konserttien lämmittelijät julkistetaan myöhemmin.

”Ajattelin nauttia elämästä, laulamisesta, soittamisesta ja keikkailusta Revohkan kanssa ensi kesänäkin. Yöttömiin öihin ei ole enää kuin reilu puoli vuotta aikaa. Kesän korvalla pakataan rekat, bussit, laukut ja lähdetään tämä Suomi kiertämään.
Haluan ehdottomasti aloittaa ensi kesän Toreilta – Töölöön -kiertueen lakeuksilta, lapsuuden maisemista ja päättää kotoisaan Helsingin Töölöön. On tulossa unohtumaton kesä 2020. Sitähän tässä odotan jo malttamattomana¨, Tähkä kommentoi.

Näiden isojen keikkojen välissä Tähkä keikkailee tulevana kesänä festivaaleilla ja kesätapahtumissa ympäri Suomea. Keväällä energisistä esiintymisistään tunnettu Tähkä viettää keikkataukoa, joka alkaa joulukuun puolessa välissä loppuunmyydyn Turun Gatorade Centerin keikan jälkeen. Seuraava mahdollinen tilaisuus nauttia Tähkän liveshow’sta onkin Seinäjoen OmaSp Stadionilla.

Pitkän ja menestyksekkään uran tehneen Lauri Tähkän tuorein Meidän tulevat päivät -albumi julkaistiin maaliskuussa 2019. Levy nousi suoraan virallisen listan ykköseksi ja se on ylittänyt platinarajan. Albumilta julkaistut singlet Mä en pelkää ja Palavaa vettä ovat molemmat menestyneet sekä Spotifyssa että radiossa. Ne ovat striimanneet reilusti yli kultarajan sekä olleet viikkokausia maan soitetuimpia radiokappaleita. Palavaa vettä palkittiin helmi-, maalis-, huhti- ja toukokuussa 2019 Suomen Radiomedian ja radioyhtiöiden Kuukauden radiobiisi -palkinnolla, mikä tarkoittaa sen olleen peräti neljänä kuukautena Suomen soitetuin radiokappale. Lisäksi Palavaa vettä -kappaleella on kaikkien aikojen eniten yhtäjaksoisia viikkoja radiolistan ykkösenä. Se rikkoi 14 viikolla edellisen, vuoden 2010 ennätyksen. Levyn tuorein radiosingle on Mustaherukan tuoksuinen tyttö.