Banner
Details
Date:

October 27

Time:

17:30 - 22:00

Event Category:

Helsinki

Click to Register:Click to Register
Venue

Kulttuuritalo (Helsinki)

Sturenkatu 4

Helsinki, Finland, 00510

Lee Rocker of The Stray Cats, Rock This Town Tour -konsertti siirtyy vuodelle 2021,
uusi päivämäärä on 27.10.2021 ja uusi konserttipaikka on Helsingin Kulttuuritalo:

Koronavirustilanteen ja siitä aiheutuneiden matkustus- ja yleisötapahtumarajoitusten takia, Lee Rocker of The Stray Cats, Rock This Town Tour -konsertti siirtyy vuodelle 2021.
Uusi päivämäärä on 27.10.2021 ja konserttipaikaksi vaihtuu Helsingin Kulttuuritalo.

Ennakkoon Lippupisteestä ja Tiketistä ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle Kulttuuritalolle. Vuoden 2020 lipulla tapahtumaan tuleville on varattu paikat salista valmiiksi hyviltä paikoilta.

Jos uusi päivämäärä ei kuitenkaan ole sopiva, voi liput palauttaa 31.12.2020 mennessä. Palautus tapahtuu sen lippukaupan sivujen kautta, mistä lippu on ostettu.
Lippupiste: https://web.lippu.fi/palautus
Tiketti: https://www.tiketti.fi/palautalippuja

Banner

Pystyt valitsemaan myös palautuksen sijaan lahjakortin Loud’n Liven tapahtumiin, joka vastaa palauttamasi lipun summaa. Loud’n Live tulee julkaisemaan vuodelle 2021 yli 60 uutta konserttia ja tapahtumaa, joihin myös lahjakortti kelpaa maksuna.

Jos tahdot vaihtaa Lippupisteen lippusi lahjakorttiin, ota yhteyttä Lippupisteen asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@lippu.fi

Jos tahdot vaihtaa Tiketin lippusi lahjakorttiin, onnistuu se tämän lomakkeen kautta: https://www.tiketti.fi/palautalippuja


Stray Cats -legenda Lee Rocker ravistaa Kulttuuritaloa rockabillylla lokakuussa 2021!
Helsingissä raikuvat myös kaikki suurimmat Stray Cats -hitit
Mahdollinen “lämmittelijä” ilmoitetaan myöhemmin.

Lipunmyynti uudelle ajankohdalle alkaa tiistaina 27.10.2020 klo 9:00 Lippupisteessä: https://www.lippu.fi/eventseries/2648733

Banner

Lee Rocker of The Stray Cats, Rock This Town Tour
27.10.2021, Kulttuuritalo, Helsinki
Liput 49€ / 59€
Ovet – klo 17:30
Showtime – klo 18:30
*järjestäjä pidättää oikeuden ohjelma ja aikataulumuutoksiin*

Vastikään uuden Dog House Shuffle -videonsa Billboard Magazinessa ensinäytössä esitellyt Stray Cats -legenda Lee Rocker alias Leon Drucker saapuu Suomeen ensi vuonna. Lee Rocker on nähty viimeksi Stray Catsin kanssa Suomessa vuonna 2008, jolloin yhtye myi Helsingin Jäähallin loppuun.

Vireä rokkari tiedostaa hyvin Stray Catsin merkityksen koko hänen elämälleen, ja vastikään julkaistu uusi Dog House Shuffle onkin kunnianosoitus menneelle monin eri tavoin.
“Ajattelin 40-vuotista uraani Stray Catsissa, kaikkea siinä koettua ja pystybassoa, joka aloitti koko tämän homman. Nuo ajatukset siivittivät minut biisin avauslainiin: ‘Took me ’round the world and I changed my name/found a little fortune, found a little fame/Doin’ the dog house shuffle” — which is right out of my story. Dog House is what they call the upright bass, so it’s a tribute to the bass itself and a lot of the players that I came up listening to'”, Rocker kertoo.

Mukana kappaleen videolla on tavalla tai toisella melkoinen joukko soittajia aina Elvis Presleyn Bill Blackista Fred Maddoxiin ja Willie Dixoniin. Suuri osa videolla olevasta porukasta on siirtynyt jo eri bändiin, ja se saa Lee Rockerin hivenen allepäin:
“Meitä on enää jäljellä pieni joukko. Tämä ei ole kitaramaailma, vaan pystybassojengi, joka on pieni kapinallisten sakki.”

Stray Cats palasi yhteen bändin 40-vuotisen uran kunniaksi viime kesänä, ja trio julkaisi ensimmäisen uuden studioalbuminsa “40” 26 vuoteen.
“Kaikki tänä vuonna on ollut mahtavaa. Bändi soundasi hyvältä, meillä oli älyttömän hauskaa ja hommaahan vaan jatkettiiin ja jatkettiin siitä syystä, että meillä kolmella oli niin nastaa“.
Esiintyminen Suomessa on osa miehen tulevaa visiittiä Euroopassa.

leerocker.com
www.facebook.com/thestraycatleerocker