Details
Date:

August 8

Time:

21:00 - 23:00

Event Category:

My events

Click to Register: Click to Register
Venue

Dalhalla

Rättvik, Sweden, 79532

Kära gäst,
Som du kanske redan förstått och som följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det inte möjligt att genomföra konserten med Lionel Richie den 1 juli. Nu kan vi äntligen meddela att evenemanget kommer att flyttas fram till den 8 augusti 2021, så att du får gå på denna fantastiska konsert med Lionel i Dalhalla.

I denna tid behöver vi ha saker att se fram emot. Tack för ditt tålamod.
Vi ses i Dalhalla nästa sommar!

Din biljett till Lionel Richie den 1 juli 2020 gäller för det nya datumet, 8 augusti 2021!

Lionel Richie har en oöverträffad låtskatt och hans musik har på många sätt kommit att påverka popmusiken i decennier. Faktum är att Lionel Richie är en av endast två låtskrivare i historien som har uppnått förstaplatser på albumlistan hela nio år i rad. Med fler än 100 miljoner sålda album världen över, en Oscar®, en Golden Globe®, fyra Grammy Awards® samt MusicCares utmärkelse Person of the Year 2016 och Kennedy Center Honoree 2017 är Lionel Richie minst sagt en av samtidens mest betydelsefulla i hela populärhistorien.

Vinnaren av Idol 2019 är klar som support för Lionel Richie i Dalhalla.
Med en fantastisk formkurva och ett artisteri utöver det vanliga har 17-åriga Tusse från Dalarna visat vilken extremt talangfull och värdig vinnare han är.