Details
Date:

December 31

Time:

20:00 - 22:00

Event Category:

My events

Click to Register: Click to Register
Venue

Gröna Lund

Lilla Allmänna Gränd 9

Stockholm, Sweden, 11521

KONSERT UNDER OMBOKNING TILL 2021 📣🕙

På grund av det rådande läget med coronapandemin har vi beslutat att inte arrangera några konserter alls på Gröna Lund denna sommar. Vi kommer nu att se över alla konserter som var planerade till i år och försöka boka om så många som möjligt till sommaren 2021, inklusive konserten med Melissa Horn som annars skulle ha ägt rum den 27 augusti 2020.

Läs den senaste infon om Gröna Lunds öppning på gronalund.com.

Nu ser vi fram emot en grym konsertsommar 2021! 💚

Artistinfo
Denna artist har likt den också stockholmsfödda Lars Winnerbäck gjort karriär på att förvalta sitt vemod i skiva efter skiva, som en konstnär som ständigt målar av samma motiv, varje gång med ett annourlunda penseldrag. Under våren ger sig Melissa Horn, en av sveriges främsta vis- och popsångerskor, ut på en stor nordisk turné med Gröna Lunds Stora Scen som självklart stopp. Med sig tar hon ny musik i form av albumet Konstgjord andning.

Melissa är en av Sveriges största och mest älskade artister. Debutalbumet Långa nätter (2008) och efterföljande Säg ingenting till mig (2009), Innan jag kände dig (2011), Om du vill vara med mig (2013) och Jag går nu (2015) har alla sålt guld respektive platina. Hennes album har toppat listorna både i Sverige och Norge samt belönats med flertal grammisnomineringar. Vi är stolta att återigen välkomna henne ut på Grönans Stora Scen.

Biljettinfo
Det går inte att köpa biljett till en specifik konsert, utan du köper entré till parken, alternativt Gröna Kortet som ger fri entré hela säsongen. Observera att förköpta biljetter inte ger garanterad plats, så därför rekommenderar vi att du kommer till parken i god tid.

Biljetter online säljs endast via Gröna Lund. I Stockholm med omnejd går det att köpa Gröna kortet på Pressbyrån och 7-Eleven. Det går inte att köpa biljett till en specifik konsert, utan du köper entré till parken, alternativt Gröna Kortet.

Gröna Kortet för 310 kr ger dig fritt inträde till säsongens alla konserter. Under konsertkvällar gäller endast Gröna Kortet efter kl. 18.