Details
Date:

March 16

Time:

19:00 - 21:00

Event Category:

Lapperaanta

Click to Register: Click to Register
Venue

Lappeen Marian kirkko

Valtakatu 35/Kirkkokatu 11

Lappeenranta, Finland, 53100

Mestari ja Diiva – konserttikiertue siirtyy maaliskuulle 2022

Klassisen laulumusiikin suursuosikkien, basso Jaakko Ryhäsen ja sopraano Johanna Rusasen konserttikiertue Mestari ja Diiva siirtyy maaliskuulle 2022. Syy konserttien siirtämiseen on korona-viruksen leviämisestä johtuva turvallisuustilanteen epävarmuus sekä viranomaisten määräyksistä seuraavat rajoitukset konserttisalien asiakasmääriin. Joissakin kaupungeissa myös konserttipaikat vaihtuvat.

Kaikki aiemmin Mestarit ja Mestari ja Diiva- konsertteihin jo lunastetut liput käyvät vastaavalla paikkakunnalla sellaisinaan pääsylippuna myös uutena ajankohtana. Lipunostaneen ei tarvitse tehdä mitään toimenpiteitä.

Poikkeuksen tästä muodostaa Lahden Sibelius-taloon Mestari ja Diiva-konserttiin lunastetut liput. Ne pitää lunastaa takaisin.

Ne asiakkaat, jotka eivät pääse osallistumaan maaliskuuhun 2022 siirrettyyn konserttiin ja haluavat maksamansa lipun hinnan takaisin (palvelumaksua ei palauteta), voivat hakea sitä konserttipaikan lippuoperaattorista riippuen.

OHJEET SIVUILLAMME:
http://www.heartbrain.fi/konsertit/mestari-diiva-kiertueella-2021-johanna-rusanen-ja-jaakko-ryhanen/

Jatkamme sinnikkäästi kohti tulevaa, parempia, turvallisempia päiviä. Pahoittelemme asiakkaille aiheutuvaa harmia, ja toivomme kevään 2022 konsertin korvaavan pitkäksi venyneen odotuksen!

Pianistina Jukka Nykänen

Liput 40 €
Lapset alle 16 vuotta 33,50 €
Lippuja myy lippu.fi

Lisätietoja: www.heartbrain.fi