Details
Date:

October 6

Time:

19:00 - 20:35

Event Category:

Turku

Click to Register: Click to Register
Venue

Turun Kaupunginteatteri

Itäinen Rantakatu 14

Turku, Finland, 20800

Turun Kaupunginteatterin kaikki yleisötoiminta ja esitykset perutaan koko kevätkauden osalta koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Teatteri on yhteydessä lipun ostaneisiin.

Esitys jatkaa ohjelmistossa syksyllä.

Äkäinen, mutta ehdottomasti valloittava komedia sääntöjen ja kunnollisten työkalujen tärkeydestä.

Taneli Mäkelä on Olavi, jolle ei tunnu enää löytyvän tarkoitusta tässä nuoruutta ihannoivassa, muuttuvassa maailmassa. Lisäksi Olavin sydän on särkynyt, eikä hän tiedä, kuinka jatkaa elämäänsä yksin.
Kun uusi naapuri muuttaa perheineen vastapäiseen rivitalohuoneistoon ja peruuttaa heti alkuunsa Olavin postilaatikon kumoon, alkaa hauska ja sydäntälämmittävä tarina takkuisesta kissasta, odottamattomasta ystävyydestä, rakkaudesta ja kunnollisten työkalujen tärkeydestä.

Turun ensi-ilta 30.1.2020 Turun Kaupunginteatterin Pienellä näyttämöllä. Liput 18-39 € teatterin ja Lippupisteen kanavista.

Samannimiseen romaaniin perustunut elokuva sai ensi-iltansa Ruotsissa vuonna 2015 ja seuraavana vuonna se valloitti suomalaiskatsojat. Nyt esitys nähdään näyttämöversiona Helsingin Kaupunginteatterin ja Turun Kaupunginteatterin yhteistyönä.

Tekijät

Teksti: Fredrik Backman, Marie Persson Hedenius, Johan Rheborg ja Emma Bucht
Suomennos: Päivi Storgård
Dramaturgi: Sanna Niemeläinen
Ohjaus: Marcus Groth
Lavastussuunnittelu: Finnur Arnar
Puku- ja valosuunnittelu: Bjarni Thorsson
Naamioinnin suunnittelu: Tuula Kuittinen
Äänisuunnittelu: Frank Hall
Näyttämöllä: Taneli Mäkelä

Teosavaus järjestetään ke 5.2. klo 17.00. Mikko Koukin vieraana Taneli Mäkelä. Lisätietoa Teosavauksista: http://teatteri.turku.fi/turun-kaupunginteatteri/yleisotyo/teosavaukset