Details
Date:

March 1

Time:

9:00

Event Category:

Espoo

Click to Register: Click to Register
Venue

Niinu Agility Sport

Läntinen teollisuuskatu 18

Espoo, Finland, 02920

Jee, NASepikset tulee taas! Nyt kannattaa merkata kalentereihin sunnuntai 1.3.2020!
Tulossa on siis jälleen erittäin kisaajaystävälliset kirmailut loistavissa olosuhteissa. Tällä kertaa haluamme kannustaa erityisesti uransa alkutaipaleella olevia koirakoita, ja epikset on suunnattu supermölleille. Nämä kisat on tarkoitettu juuri niille, jotka eivät ole vielä uskaltautuneet kisaamaan. Lupaamme neuvoa, tukea ja kannustaa ihan jokaista! Pyrimme yhden luokan epiksillä myös varmistamaan, että tällä kertaa kaikki halukkaat mahtuvat mukaan!

Tuomarina toimii aina aurinkoinen Satu Sinisalo. Rata julkaistaan noin viikkoa ennen kisaa.

Ennakkoilmo on avattu. Tästä linkistä ilmoittautumaan https://forms.gle/8g2VQhYXMxbZob8C7. Myös paikan päällä voi ilmoittautua, jos tilaa on.

Supermöllirata on suoraviivainen, ja sisältää vain hyppyjä ja putkia. Palkata saa lähtöön ja maaliin ilman virhepisteitä, radalla palkkauksesta tulee 10 virhepistettä. Myös hyllyyn johtavasta virheestä tulee 10 virhepistettä. Kaikki saavat osallistua, mutta sijoittua voivat vain koirat, jotka eivät ole vielä startanneet virallisissa kisoissa. Säkäluokkia on kolme, pikkuminit&minit, medit, pikkumaksit&maksit, hyppykorkeudet ovat 10-25-40. Voit ilmoittautua haluamaasi säkäluokkaan, koiria ei mitata eikä mittaustodistusta tarvita. Alaikäraja supermölleissä 10 kk. Kisat alkavat klo 10 ja kisat käydään järjestyksessä minit-medit-maksit. Kisakenttä on kaikilta sivuilta aidattu joko seinin, tai umpinaisin väliaidoin. Pyydettäessä suljemme lähtö- ja maalikarsinat suorituksen ajaksi.

Starttimaksut: Kunkin koiran ensimmäinen startti 7e, lisästartit 5e kpl. Maksu vain paikan päällä, toivomme tasarahaa.

Kisan sponsorit julkistetaan myöhemmin, tulossa mahtavat palkinnot! Kustakin säkäluokasta palkataan viisi parasta!

Noudatamme Suomen Kennelliiton rokotusmääräyksiä, joten otathan rokotustodistuksen mukaan.

Lämpimästi tervetuloa toivoo koko NAS-väki