Details
Date:

December 31

Time:

19:00 - 22:55

Event Category:

Oulu

Click to Register: Click to Register
Venue

Club Teatria Oulu

Krouvintie 9

Oulu, Finland, 90400

VENÄLÄISEN NEVSKI & THE PROSPECTS -COVERYHTYEEN KEIKKA OULUSSA SIIRTYY!
Uusi keikkapäivä pyritään ilmoittamaan mahdollisimman pian. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle keikalle.

KEIKKAA EI JÄRJESTETÄ 31.12. KEIKKA ON SIIRRETTY FACEBOOKIN JÄRJESTELMIEN VUOKSI UUDELLE PÄIVÄLLE ODOTTAMAAN LOPULLISTA KORVAAVAA PÄIVÄÄ.

Suomen kokoontumiskiellosta ja Venäjän matkustuskielloista johtuen supersuositun pietarilaisen NEVSKI & THE PROSPECTS -yhtyeen loppuunmyyty keikka Oulun Club Teatrialla siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

Yhtyeen rumpali Konsta “Nevski Nevanovits” Putinov kommentoi:
“Odotimme tätä Oulun kulttuurisalin esiintymistä todella paljon, mutta ymmärrämme, että terveys ja turvallisuus on nyt laitettava kaiken edelle, ja määräyksiä noudatettava. Kaiken muun harmin lisäksi basistimme Marek “Markko-Tarot” Russlanov on parhaillaan jumissa Ulan Batorissa, koska junayhteydet sieltä ulospäin on nyt kaikki peruttu toistaiseksi.”

Yleisöä kehotetaan säilyttämään pääsylippunsa, jotka käyvät sellaisenaan uuden päivämäärän konserttiin.

LOPPUUNMYYTY

Nightwishin uusi studioalbumi ilmestyy 10.4.2020 ja samana iltana järjestetään Oulussa albumin julkaisubileet uudella Club Teatrialla. ”Nightwish on aikoinaan käyny meillä keikoilla ja tuumattiin että järjestetään nyt bileet, kun uusi albumikin tulee ja meillä on tämä uusi klubi. Saatiin vielä tutuntutun kautta Pietarista kova coverbändikin esiintymään. Tulee kovat bileet”, kommentoi Jalometallistakin tuttu promoottori Marco Järvenpää.