Details
Date:

February 22

Time:

20:30 - 23:00

Event Category:

Lahti

Click to Register: Click to Register
Venue

Ravintola Virasto

Vesijjärvenkatu 11

Lahti, Finland, 15140

Virastossa kuullaan helmikuisena lauantaina kahden ystävyksen keikat, kun tamperelainen Nina Kaitaranta yhtyeineen sekä lahtelainen Julia Vuorinen esiintyvät. Lämpimästi tervetuloa!

NINA KAITARANTA
Nina Kaitaranta yhtyeineen julkaisi orgaanista popmusiikkia sisältävän Soitellaan-EP:n marraskuun alussa. Tamperelaisen laulaja-lauluntekijän musiikissa suomenkieliset sanoitukset yhdistyvät ilmaisuvoimaiseen ja orgaaniseen bändisoundiin. Kappaleissa käsitellään ihmisten välisiä kohtaamisia, erilaisia rooleja, epätäydellisyyttä ja toivoa. Eka single ‘Soitellaan’ julkaistiin syyskuun alussa ja desibeli.netin Mika Roth kirjoitti siitä näin: “Biisi on yksinkertaisen tehokas, suora ja jouhevasti etenevä, ja vaikka kappale on ehkä aavistuksen verran liian pitkä, pysyy pakka hyvin kasassa ja esikoissinkuksi Soitellaan on todella lupaava voimannäyte.”

Soitellaan-EP on kuultavissa Spotifyssa: https://spoti.fi/2JBJweX

JULIA VUORINEN
Julia “Julle” Vuorinen tunnelmoi pilke silmäkulmassa, hänen humoristiset ja elämänmakuiset poptekstit sekä naurattavat että itkettävät. Vaikka muusikkona Julle on tehnyt jo pitkään töitä, niin tällä keikalla kuultavat omat sävellykset pääsevät esiin ihan ensimmäisiä kertoja. (Nähtäväksi jää nouseeko lavalle vain hän vai myös joku rohkea säestäjä..)

Showtime klo 21
Liput 5 e