Banner
Details
Date:

April 19

Time:

15:31

Ruotsalainen death/doompartio October Tide saapuu maaliskuussa Helsinkiin Kuudes Linjalle! Kolme kaupunkia kattavan minikiertueen lämmittelijöinä toimivat kotimaiset Hanging Garden ja Kaunis Kuolematon.
Luvassa on siis täydellinen kattaus melankoliaa ja tuhoa.

Perjantai 27.3.2020 Helsinki, Kuudes Linja
October Tide(swe), Kaunis Kuolematon & Hanging Garden

Aikataulut julkaistaan lähemmin
Liput 16€ ennakkoon / 18€ ovelta jos jäljellä
Ennakkoliput Tiketistä
https://www.tiketti.fi/tapahtuma/67387
K-18

1990-luvun puolivälissä perustettu October Tide on EX-Katatonia-kitaristi Fredrik Norrmanin johtama yhtye, joka ehti julkaista kaksi albumia ennen jäämistään 10 vuodeksi telakalle. Vuonna 2009 Fredrik Norrman erosi Katatoniasta ja kokosi October Tiden uudelleen. Bändi on julkaissut paluunsa jälkeen kaksi albumia, joista tuorein on viimevuotinen In Splendor Below.
October Tide – Ögonblick Av Nåd (Official Music Video)

Banner

Kiertueella on luvassa varsin ikoniset iltamat, sillä kattausta täydentävät melankolisen metallin eturiviin itseään kiilaavat Kaunis Kuolematon ja Hanging Garden.

Viime aikoina keikoillaan ja julkaisuillaan vakuuttanut Kaunis Kuolematon on yksi Suomen metallitoivoista. Yhtye on keikkaillut aktiivisesti ja jatkuvasti ympäri Suomen, eikä hidastumista ole tiedossa. Alkuvuodesta yhtye on siirtynyt studioon valmistelemaan uutta materiaalia, jossa ruuvia on kiristetty entisestään.
Kaunis Kuolematon – Paha Ihminen

Hanging Garden julkaisi kuudennen ja maailmalla ylistäviä arvioita saaneen Into That Good Night -albumin viime marraskuussa. Kiertueella kuullaan myös yhtyeen uutta laulajatarta Riikka Hatakkaa.
Hanging Garden – Rain (Official Music Video)

Kiertue järjestetään Loose Mind Productionsin ja Echelon Talent Agencyn yhteistyössä.