Details
Date:

December 31

Time:

20:00 - 22:00

Event Category:

My events

Click to Register: Click to Register
Venue

Gröna Lund

Lilla Allmänna Gränd 9

Stockholm, Sweden, 11521

KONSERT UNDER OMBOKNING TILL 2021 📣🕙

På grund av det rådande läget med coronapandemin har vi beslutat att inte arrangera några konserter alls på Gröna Lund denna sommar. Vi kommer nu att se över alla konserter som var planerade till i år och försöka boka om så många som möjligt till sommaren 2021, inklusive konserten med Pixies som annars skulle ha ägt rum den 27 juli 2020.

Läs den senaste infon om Gröna Lunds öppning på gronalund.com.

Nu ser vi fram emot en grym konsertsommar 2021! 💚

Artistinfo
Pixies – bara namnet får alla inbitna fans av alternativ rock att böja på huvudet av respekt för Black Francis och hans bandmedlemmars bidrag till musiken. 1986 inleddes den resa som skulle komma att definiera den alternativa rocken och hela underground-musikscenen. Nu, 15 år efter upplösningen av bandet men 5 år sedan dess återuppståndelse, har Pixies släppt ännu ett nytt album, fullt av mörk magi och gotiska teman om döden och dess följder. Sommaren 2020 ser vi fram emot att höra Pixies med hela låtskatten och nya albumet Beneath the Eyrie.

Biljettinfo
Det går inte att köpa biljett till en specifik konsert, utan du köper entré till parken, alternativt Gröna Kortet som ger fri entré hela säsongen. Observera att förköpta biljetter inte ger garanterad plats, så därför rekommenderar vi att du kommer till parken i god tid.

Biljetter online säljs endast via Gröna Lund. I Stockholm med omnejd går det att köpa Gröna kortet på Pressbyrån och 7-Eleven. Det går inte att köpa biljett till en specifik konsert, utan du köper entré till parken, alternativt Gröna Kortet.

Gröna Kortet för 310 kr ger dig fritt inträde till säsongens alla konserter. Under konsertkvällar gäller endast Gröna Kortet efter kl. 18.