Details
Start:

July 30 - 15:00

End:

August 1 - 19:00

Event Category:

Pori

Event Tags:

Apulanta, Ellinoora, JVG, Maustetytöt, Olavi Uusivirta, Popeda, SANNI, Sonata Arctica

Click to Register: Click to Register
Venue

Porispere

Kirjurinluoto

Pori, Finland, 28100

Porisperen 2021 juhlavuotta ovat kruunaamassa Tehosekoitin, Anthrax (USA) ja JVG! Kaikki lipputyypit myyntiin perjantaina 11.12.

Tapahtumia rankalla kädellä koetellut vuosi 2020 alkaa olla takanapäin, ja on aika siirtää katse ensi kesään ja iloita tulevasta! Porispere-festivaalin leirissä luotetaan vahvasti, että rakastettu tapahtuma pystyy vihdoin heinä–elokuussa 2021 viettämään 10-vuotissynttäreitään.

Porisperen ensi kesän ohjelmarunko on lähes valmis. Mukana ohjelmistossa on paljon samoja nimiä, joiden piti esiintyä Kirjurinluodossa jo viime kesänä, mutta joukkoon on saatu koko joukko herkullisia lisäyksiä. Porispere saa juhlavuonna vieraakseen yli 30 artistia. Loput artistit julkaistaan alkuvuodesta 2021.

Tällä erää festivaali laskee myyntiin kaikki lipputyypit ja julkaisee jokaisen päivän pääesiintyjän. Perjantaina 30.7. Kirjurinluodossa hurmaa paluun lavoille tekevä kotimaisen rockin hittikone Tehosekoitin. Lauantaina 31.7. on Porispereen pitkään kaivatun amerikkalaisen thrash-legenda Anthraxin vuoro. Sunnuntain 1.8. suurin vetonaula puolestaan on Suomen suosituin rap-yhtye JVG.

Porispere haluaa kiittää ihmisiä tuesta vaikeina aikoina ja siitä, että niin moni päätti säilyttää viime kesälle ostamansa lipun. Promoottori Harri Vilkuna tähyilee ensi kesän festivaalia luottavaisin ja toiveikkain mielin.

“Samaan aikaan, kun tiedemiehet ovat laboratorioissaan kehittäneet lääkkeitä tähän viheliäiseen epidemiaan, niin me tapahtumajärjestäjät olemme poteroissamme toiveikkaana suunnitelleet tulevia festivaaleja. Kaikesta huolimatta on ollut ilo huomata, että kaipuu tapahtumien pariin on ollut suuri, ja uskon, että ensi kesästä tulee poikkeuksellisen upea. Meillä oli jo tulossa historiamme kovin kattaus, ja positiivista on ollut se, että vetovoimaisimmat nimet saatiin varmistettua myös ensi kesään ja lisäksi ollut aikaa tehdä pientä hienosäätöä ja koristella kakkua muutamilla täsmähankinnoilla. Kaasu pohjassa siis mennään kohti kesää, joko ohituskaistalla rennosti luu ulkona tai sitten täysillä päin seinää. “

Porispere Porin Kirjurinluodossa 30.7.–1.8.2021.

www.porispere.fi
www.lippu.fi/porispere

Huom! 2 ja 3 päivän liput vaihdetaan rannekkeisiin.

Hiuka Tärkee VIP 2+1 -päivää 179 e (ei S-etua)
VIP-lippu sisältää buffetruokailun ja VIP-alueen palvelut. K-18.