Banner
Details
Start:

July 1 - 14:00

End:

July 3 - 23:55

Event Category:

Seinäjoki

Event Tags:

Gasellit, JVG, Maustetytöt, Olavi Uusivirta, SANNI, Vesala

Click to Register:Click to Register
Venue

Provinssi

Törnävänsaari

Seinäjoki, Finland, 60200

PROVINSSI
1.-3.7.2021 @ Seinäjoki, Törnävänsaari
Osta liput: www.provinssi.fi/liput

OHJELMA:

To 1.7.2021
Korn (US), The Offspring (US), Apulanta, Anti-Flag (US), Blues Pills (SE), Gasellit, Georgia (UK), Herra Ylppö, Ibe, Hot Milk (UK), Litku Klemetti, Luukas Oja, Maustetytöt, Mokoma, Ruusut, Stam1na, The Holy + lisäyksiä luvassa

Pe 2.7.2021
Pendulum Trinity (AU), The Sounds (SE), Gojira (FR), SANNI, Sunrise Avenue, Blind Channel, Erika Vikman, Erin, Hatari (IS), Isaac Sene, Lasten Hautausmaa, Lauri Haav, Lähiöbotox, Moon Shot, Olavi Uusivirta, Paperi T & KHID, Rosita Luu + lisäyksiä luvassa

Banner

La 3.7.2021
Deftones (US), Opeth (SE), Hassisen Kone, JVG, Vesala, Aurora (NO), Bad Sauna, Beast In Black, Cledos, Iisa, Insomnium, Kemopetrol, Kolmas Nainen, Sofa, Vesta, View + lisäyksiä luvassa

FESTIVAALI-INFO:
Provinssi järjestetään jälleen tuttuun tapaan juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna torstaista lauantaihin 1.-3.7.2021. Alempana lisää infoja tapahtumasta esimerkiksi kesän 2020 Provinssiin ostettujen lippujen osalta.

2020 LIPUT OVAT VOIMASSA VUODEN 2021 PROVINSSISSA

Kesän 2020 Provinssiin ostetut festivaaliliput (3pv, 2pv, 1pv), VIP-paketit (3pv, 2pv, 1pv), Camp Provinssi -majoitukset, hotellipaketit, tonttikylän liput sekä Pappilan parkkiliput ovat sellaisinaan voimassa myös vuoden 2021 festivaaleilla!

Jos siis olet ostanut jonkin yllämainitun Provinssi 2020 -lipun ja haluat hyödyntää sen vuoden 2021 Provinssissa, sinun ei tarvitse vaihtaa sitä uuteen tai tehdä muitakaan toimenpiteitä. Olet jo nyt valmiina kesän 2021 Ihmisten Juhlaan!

Banner

Ainoastaan Marttilan koulumajoituksen liput sekä Camp Konttikylän liput eivät ole voimassa vuoden 2021 festivaaleilla. Nämä liput tulee palauttaa 25.6.2020 mennessä. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa vaivaa!

SÄILYTTÄMÄLLÄ LIPPUSI SAAT ETUJA VUODEN 2021 TAPAHTUMASSA

Jokaiselle Provinssi-festivaalilipun tai VIP-lipun säilyttävälle ystävällemme on luvassa erilaisia yllätyksiä. Vuoden 2020 festivaali- tai VIP-lipulla kesälle 2021 osallistuvat saavat muun muassa erikoisrannekkeen, jolla voi lunastaa Provinssi-viikonlopun aikana rahanarvoisia etuja. Miltä kuulostaisi esimerkiksi Happy Hour jokaisena Provinssi-päivänä festivaalin anniskelualueilla? Kerromme tästä ja muista eduista lisää Provinssin lähestyessä.

1-2PV LIPUT ON MAHDOLLISTA PÄIVITTÄÄ TAI VAIHTAA

Provinssiin ostetut 1pv- ja 2pv-liput käyvät vuodelle 2021 sellaisenaan tai ne voi halutessaan vaihtaa yhden kerran toiseen saman hintakategorian lippuun 31.3.2021 saakka (edellyttäen, että kyseistä päivää ei ole myyty sitä ennen loppuun). Vaihdosta peritään lipputoimiston normaalit päivitysmaksut.

Esimerkki: Olet ostanut yhden päivän perjantailipun kesän 2020 festivaaleille ja haluaisit tulla vuoden 2021 Provinssiin lauantaina – voit vaihtaa lippusi yllä kerrotuin edellytyksin lauantaille.

Voit myös päivittää 1-2pv-lippusi useamman festivaalipäivän lippuun tai VIP-pakettiin maksamalla lipputyyppien välisen erotuksen sekä lipputoimiston päivitysmaksun. Päivittäminen on tietenkin mahdollista vain jos kyseistä lipputyyppiä on edelleen saatavissa.

Lippujen vaihtaminen on mahdollista sen lippukaupan asiakaspalvelussa, josta olet lippusi ostanut (Lippupiste tai Tiketti).

KAIKKI LIPPUTYYPIT KESÄLLE 2021 NYT MYYNNISSÄ
www.provinssi.fi/liput.

3pv 159 EUR / 2pv 129 EUR / 1pv 99 EUR
VIP 3pv 249 EUR / 2pv 199 EUR / 1pv VIP: 149 EUR

LIPPUJEN PALAUTTAMINEN

Provinssi 2020 -lippujen palauttaminen oli mahdollista 25.6.2020 asti eli palautusaika on päättynyt.

Huomioithan, että lippukauppojen asiakaspalveluissa on ruuhkaa, joten palautuksessa kestää useita viikkoja. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi Provinssin verkkosivuilta, pyydämme lähettämään kaikki palautuksiin liittyvät kysymykset suoraan lippukaupoille.

Provinssin verkkosivuille on koottu kattava tietopaketti lippukäytännöistä: www.provinssi.fi/lippuinfo

“Olemme hyvin iloisia siitä, että valtaosa Provinssiin kesälle 2020 lipun ostaneista päätti säilyttää lippunsa käyttääkseen sen tulevana kesänä. Kaikesta päätellen yleisömme odottaa ensi kesää yhtä nälkäisenä kuin festaritiimimme, jolla on taskut täynnä niin intoa kuin uusia ideoitakin kesän parhaan festarielämyksen mahdollistamiseksi. Myös ohjelmisto rakentuu lupaavassa tahdissa ja lisää uutisia saattaakin olla kerrottavana jo lähitulevaisuudessa. Toivomme suuresti, että olosuhteet kirkastuvat talven ja kevään mittaan ja festarikesä nähtäisiin kaihoisan välivuoden jälkeen vihdoin täydessä kukassaan”, kertoo festivaalijohtaja Sami Rumpunen.

SPOTIFY-SOITTOLISTA:
Kuuntele ja tilaa Provinssin virallinen soittolista: https://tinyurl.com/ybnc2c4y

LISÄTIEDOT:
www.provinssi.fi
www.facebook.com/Provinssifestival
www.twitter.com/ProvinssiFest
www.instagram.com/provinssi

Huom! Tämän FB-eventin on tarkoitus toimia Provinssin info-kanavana. Kaikenlainen festivaaliin liittyvä keskustelu ja kommentointi on tietenkin erittäin toivottua, ja vastaamme täällä myös Provinssia koskeviin kysymyksiin. Sen sijaan osto/myynti-ilmoitukset sekä Provinssiin liittymättömät mainokset poistetaan.