Details
Date:

December 19

Time:

19:00 - 22:00

Event Category:

Helsinki

Click to Register: Click to Register
Venue

Hartwall Arena

Areenankuja 1

Helsinki, Finland, 00240

KONSERTTI ON LOPPUUNMYYTY!
Klo 16 alkavan lisäkonsertin liput ovat nyt myynnissä: https://www.ticketmaster.fi/event/289349

Viime vuonna 15-vuotisjuhlaansa viettänyt Raskasta Joulua -kiertue vierailee tänä syksynä kaikkiaan yhdeksässä suomalaiskaupungissa. Hartwall Arenan tähtinä nähdään Marko Hietala, Noora Louhimo, Antti Railio, JP Leppäluoto, Antony Parviainen, Ville Tuomi, Tuple Salmela, Ilja Jalkanen, Kimmo Blom ja André Linman.

Konsertti on loppuunmyyty!

Konsertti järjestetään koronaturvallisuus huomioiden. Huom! Hartwall Arenalle jo ostetut liput käyvät konserttiin, mutta turvavälien vuoksi istumapaikkoja joudutaan hieman muuttamaan. Lippunsa jo ostaneet saavat Ticketmasterilta sähköpostia omista paikoistaan.

Koko kiertue toteutetaan koronaturvallisuus huomioon ottaen. Konserttipaikkojen yleisökapasiteettia on alennettu ja yleisön saapumiseen ja poistumiseen on varattu runsaasti aikaa. Konserttipaikoilla on saatavilla käsidesiä ja kasvomaskien käyttöä suositellaan. Konsertit toteutetaan Suomen valtioneuvoston ja AVIn ohjeita tarkasti noudattaen.

Raskasta Joulua, Hartwall Arena Helsinki
La 19.12.2020 klo 19

Konsertti on loppuunmyyty. Klo 16 alkavan lisäkonsertin liput myynnissä osoitteessa klo https://www.ticketmaster.fi/event/289349