Banner
Details
Start:

April 16 - 16:00

End:

April 18 - 19:00

Event Category:

Helsinki, My events

Click to Register:Click to Register
Venue

M/S Mariella

Katajanokan Terminaali

Helsinki, Finland, 00160

Retroristeily vol 7 järjestetään keväällä 16.–18.4.2021. Kohteena on tuttuun tapaan Tukholma ja lähtöpäivänä perjantai.
Seuraamme Tukholman tartuntatilannetta tiiviisti ja toivomme, että huhtikuuhun mennessä retroilijoiden on turvallista piipahtaa biletyksen lomassa myös kauniin länsinaapurimme pääkaupungissa.
Seremoniamestarina risteilyllä häärää jälleen the one & only Oku Luukkainen. Risteilyllä lavalle nousevat timanttiset kansainväliset tähdet Cascada, Cappella ja Solid Base. Mukana ovat tuttuun tapaan myös Tuottaja Jääskeläinen ja Millenium Project. Okun keikalla vierailee suomidance-kokoonpano Chorale.
Liput myynnissä nyt – hanki omasi, ettet jää rannalle!
www.retroperjantai.fi & www.vikingline.fi/retro

OKU LUUKKAINEN
Radio Novan RETROPERJANTAI-ohjelman isäntä kerää perjantaisin satojatuhansia suomalaisia radion ääreen, ja keikat ovat lähes aina loppuunmyytyjä. Tuttujen ysäribiisien lisäksi Okun keikkasetistä löytyy 2000-luvun parhaita eurodance kappaleita. Miehen omasta tuotannosta löytyy mm hitit “YsäriBoi”, “Haddaway”, “Vedetään yli” sekä “7300 päivää”. Okun keikalla tullaan näkemään vierailijoita!

CASCADA (GER)
Saksasta kotoisin oleva eurodanceryhmä tunnetaan mm. seuraavista hiteistä Miracle, Everytime We Touch, What Hurts The Most, Evacuate the dancefloor sekä Pyromania!

SOLID BASE (NOR/SWE)
Solid Basen tunnettuja kappaleita ovat muun muassa “Mirror, Mirror”, “You Never Know”, “Come’n Get Me” ja “Let It All Be Sunshine” sekä Oku Luukkaisen kanssa yhteistyössä tehty “Coming Alive Tonight”. Bändi on lavalla energinen ja onkin yksi Retroperjantain toivotuimpia.

Banner

CAPPELLA (ITA)
Tällä hetkellä ympäri Eurooppaa ahkerasti ysäritapahtumissa kiertävä Cappella saapuu tähdittämään Retroristeilyä!
Suomessa harvakseltaan keikkaileva kokoonpano tunnetaan mm. U Got 2 Let The Music, Move On Baby, U & Me ja Turn It Up And Down hiteistä.

MILLENNIUM PROJECT
Millennium Projectin remixit on DJ-Piireissä jo käsite. Tinakenkätyttö, Levoton Tuhkimo,Pelimies, Ukkometso ja monet muut rakastetut suomihitit ovat Dance-versioina striimanneet miljoonia ja soineet jo pari vuotta baareissa läpi Suomen. Millennium Projectin Live show on hengästyttävä ja kovatempoinen kokonaisuus joka pitää kädet ilmassa Keikkaintrosta aina räjähtävään loppuun saakka.
Kokoonpano on Radio Novan Iltapäivän Anssi Honkasen luotsaama ja he ovat tiiviisti tehneet yhteistyötä Retroperjantain Oku Luukkaisen kanssa. Laivalla tullaan näkemään myös Millennium Projectin ja Okun yhteiskeikka!

TUOTTAJA JÄÄSKELÄINEN
Jässi on yksi tämän maan kovimpia ysäri DJ:tä ja on ollut mukana kaikilla Retroristeilyillä. Jässi nähdään Retroristeilyllä useamman kerran lavalla ja yksi risteilyn legendaarisimpia hetkiä on Tuottaja Jääskeläisen korjaussarja. Korjaussarja tarjoilee kovimmat ysärihelmet mutta myös erikoisempia vetoja jotka saavat kakkospäivän startin liekkeihin.
Tuottaja “Jani” Jääskeläinen juontaa KISS-radiokanavalla sekä aikaisemmin hän on tullut tutuksi NRJ:ltä.

CHORALE
Tänäkin vuonna Retroristeilyllä mukana on Chorale! Bändi tunnetaan energisestä esiintymisestä ja tanakoista eurodancebiiseistä.