Details
Date:

August 6

Time:

9:48

Event Category:

Tampere

Rooster Live!
pe 21.2.2020 Jack The Rooster, Tampere
Blackstar Halo, Dimman + support
Liput: 6,50€ (sis pm.), ovi 7€

Ovet 20.00
21.00 TBA
22.00 Dimman
23.00 Blackstar Halo

Melodisen metallin iltama rantautuu Roosteriin, kun Blackstar Halo ja Dimman nousevat lavalle helmikuussa!

Blackstar Halo:

Suomen ruotsalaisinta melodista metallia soittava tamperelainen Blackstar Halo yhdistää uudella levyllään juuriltaan tuttua suomalaista suoraa vanhanliiton jyräystä moderniin riffittelyyn ja järkälemäisiin kertosäkeisiin.

Yhtye on osoittanut livekuntoaan hieman vajaan sadan keikan voimalla, mm. Lacuna Coilin lämppärina Nosturissa, Scar Symmetryn Suomen kiertuelämppärinä, Amorphiksen ja Tarotin lämppärinä sekä muutamilla ulkomaan keikoilla Copen Hagen Livessä (Rammstein, Volbeat, Slash). Isoimmat headliner keikat on soitettu Pietarissa ja Tavastialla.

Blackstar Halo julkaisi viimeisimmän albuminsa syyskuussa 2019, joka kantaa nimeä “Siren”. Takuuvarmaa mäiskettä isoilla kertosäkeillä on jälleen kerran tarjolla!

Dimman:

Melodista death metallia suoraan Suomen sydämestä!

Dimman yhtyeen uusin EP ‘152’ ilmestyi 2019 vuoden lokakuussa ja on täynnä kauniita melodiotia, nopeita riffejä ja monipuolisia vokaaleja.

Rooster Live! Happy Hour:

Virittäydy keikkatunnelmaan iltaan sopivalla musiikilla ja edullisilla juomilla! Roosterin Happy Hourit vietetään keikkailtaisin alkaen klo 18.00 aina siihen asti, että keikkasalin puoli avataan illan esitystä varten.

Olut 0,4l – 4,50€
Siideri 0,3l – 4,50€
Lonkero 0,3l – 4,50€