Details
Date:

May 22

Time:

10:00 - 16:00

Event Category:

Salo

Click to Register: Click to Register
Venue

Teijon Masuuni

Telakkatie 17

Salo, Finland, 25570

Teijon ruukin perinteinen kesäkauden avaus: Ruukki kukkii -käsityöläismarkkinat Teijon Masuunilla, Teijon ruukissa LA 22.5.2021 klo 10-16.

*HUOM!*** Koronavirusepidemiatilanteen vuoksi tapahtuma on siirretty ensi vuoteen!***

Teijon Masuunin perinteinen tapahtumapäivä avaa ruukin kesäkauden: luvassa on käsityöläismarkkinat wanhanajan henkeen Masuunin sisäpihalla, sekä pientä mukavaa ohjelmaa koko perheelle. Tapahtumapäivän ohjelma tarkentuu myöhemmin.

Markkinatorilla Masuunin sisäpihalla perinteisesti myynnissä mm. laadukkaita kotimaisia käsityötuotteita, leivonnaisia, lähituottajien elintarvikkeita, taimia, yrttejä, kesäkukkia, ym. Teijon Masuunin kahvila, taide- ja käsityöputiikki sekä kaikki taidenäyttelyt ja käsityöläisten työhuoneet ja myymälät ovat avoinna.

***MYYJÄHAKU KÄSITYÖLÄISMARKKINOILLE AVOINNA!***

Myyntipaikat: Tiedustelut ja ilmoittautumiset s-postilla: markkinat@teijonmasuuni.fi tai tekstiviestillä puh. 0500 476406.

Myyntipaikkoja on rajoitetusti.
HUOM! Kaikki paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Käsityömyyjiltä edellytämme, että tuotteet ovat laadukasta kotimaista käsityötä. Myös pienelintarviketuottajat sekä leivonnaisten myyjät ovat tervetulleita tapahtumaan. Lisäksi mukaan voivat ilmoittautua myös kesäkukkia, taimia, yrttejä ja muita kasvituotteita tarjoavat myyjät.
*HUOM! Edellytämme myyjiltä vanhahtavaa pukeutumista sekä tuotteiden kaunista esillepanoa tapahtuman luonteen mukaisesti (“wanhanajan tapaan”).

Myyntipaikka on 2 metriä myyntitilaa omalla pöydällä tai max 3×3 telttapaikka 30e (sis. ALV 24%). Kyseessä on ulkomyyntitapahtuma. Mahdollisuus pöytään talon puolesta (80×160) hintaan 10e (pöytiä saatavilla rajoitetusti). Myyntiaika markkinoilla on klo 10-16.

Ilmoitathan nimesi, yrityksen nimen, s- postiosoitteen, puhelinnumeron ja myytävät tuotteet lyhyen kuvauksen kanssa. Myös kuvan tuotteista voi liittää mukaan. Myyntipaikat laskutetaan huhtikuussa.