Details
Date:

January 9

Time:

18:30 - 23:00

Event Category:

Savonlinna

Click to Register: Click to Register
Venue

Luola Events

Tuunaansaarentie 3

Punkaharju, Finland, 58450

TIEDOTE 13.11.2020

Harmiksemme joudumme ilmoittamaan, että Sami Hedberg perui tänään 9.1. esiintymisensä luolastossa. Yritimme löytää korvaavaa päivää, jolle esitys olisi vielä voitu siirtää, mutta tässä ei onnistuttu. Tapahtuma oli koronarajoitukset huomioon ottaen lähes loppuunmyyty.

Lipun ostaneet saavat lippurahansa takaisin. Jos lippu on ostettu Tiketin verkkosivuilta tai myyntipisteeltä, niin yhteys Tikettiin https://www.tiketti.fi/info

Mikäli lippu on ostettu Harjun Portin myyntipisteeltämme, niin palautusta varten tarvitaan: tilinumero, lipun/lippujen numerot, nimi ja sähköpostiosoite. Palautuksista voi laittaa sähköpostia markus@harjunportti.fi tai jussi.silvennoinen@keiku.fi.

Viimeinen palautuspäivä 31.12.2020.
Peruutetun tapahtuman lipun palautuksissa pidätetään lippukohtainen palvelumaksu tai käsittelymaksu.

————————————————————————

Sami Hedbergin jättimäinen 15-vuotisjuhlakiertue kiertää vuoden 2020 aikana ympäri Suomea. Tällä vuoden hauskimmalla kiertueella kuullaan Samin käsikirjoittamia komedian parhaimpia paloja koomikon koko uran ajalta sekä uutta ja ajankohtaista materiaalia.

Show’n ytimessä on Hedbergin tyylin mukaisesti nauruhermoja kutkuttavia tarinoita, improvisaatiota sekä mielikuvituksen synnyttämiä hahmoja. Tervetuloa mukaan nauttimaan tästä vuorovaikutteisesta ilotulituksesta!

MYYTÄVÄT LIPUT

Tapahtumaan myydään erilliset liput permannon numeroimattomille istumapaikoille sekä erikseen parven numeroiduille istumapaikoille .Ei mahdollisuutta liikkua katsomo-osien välillä. Anniskelupisteitä sekä permannolla että parvella.

ENNAKKOLIPPUJEN HINNAT

-Liput 35 € (sis. palvelumaksut)
-Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varusmiehet 32 €
-Ryhmät (min 20 hlö) liput 30 €

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.

Esityksen kesto 2 tuntia väliaikoineen. Ovet 18.30, showtime klo 20.00. Ikäraja K-18.