Details
Date:

January 9

Time:

19:00 - 22:00

Event Category:

Savonlinna

Click to Register: Click to Register
Venue

Luola Events

Tuunaansaarentie 3

Punkaharju, Finland, 58450

HUOM! Keikka siirretty vuodelle 2021. Uusi keikkapäivä la 9.1.2021, klo 20.

Alkuperäiselle keikkapäivälle la 2.5., sekä kertaalleen siirtyneelle päivälle la 1.8. ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisenaan.

Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput osoitteessa www.tiketti.fi/palautalippuja 1.10.2020 mennessä. Tapahtuman siirtyessä tai peruuntuessa Tiketti pidättää palvelumaksun tai käsittelymaksun per palautettu lippu. Mikäli lippu on ostettu Harjun Portin myyntipisteeltä, niin palautusta varten tarvitaan tilinumero, lipun/lippujen numerot, nimi ja sähköpostiosoite. Palautuksista voi laittaa sähköpostia markus@harjunportti.fi tai jussi.silvennoinen@keiku.fi.

OSTA LIPUT https://www.tiketti.fi/sami-hedberg-luola-events-punkaharju-lippuja/66893.

Sami Hedbergin jättimäinen 15-vuotisjuhlakiertue kiertää vuoden 2020 aikana ympäri Suomea. Tällä vuoden hauskimmalla kiertueella kuullaan Samin käsikirjoittamia komedian parhaimpia paloja koomikon koko uran ajalta sekä uutta ja ajankohtaista materiaalia.

Show’n ytimessä on Hedbergin tyylin mukaisesti nauruhermoja kutkuttavia tarinoita, improvisaatiota sekä mielikuvituksen synnyttämiä hahmoja. Tervetuloa mukaan nauttimaan tästä vuorovaikutteisesta ilotulituksesta!

Järjestäjä: Hedberg Entertainment
Ikäraja K-18

Showtime 18:00
Esityksen kesto 2 tuntia väliaikoineen

Liput ja lisätiedot: www.samihedberg.com