Details
Start:

April 24 - 20:00

End:

April 25 - 0:59

Event Category:

My events, Oulu

Event Tags:

SANNI

Click to Register: Click to Register
Venue

Club Teatria Oulu

Krouvintie 9

Oulu, Finland, 90400

Suomen suosituimpiin popartisteihin lukeutuvan SANNIN oli tarkoitus startata Oulun Club Teatrian syyskausi, mutta toistaiseksi vallitsevien rajoituksien vuoksi keikka joudutaan siirtämään tuotannollisista syistä myöhemmäksi. Keikka siirtyy juhlittavaksi 24. huhtikuuta 2021.

SANNI julkaisi viime vuonna uuden Trippi -albumin, jonka kappaleet ovat keränneet jo kymmeniä miljoonia striimauksia. Albumi on siis saavuttanut platinarajan jo useaan otteeseen. Vuodesta 2013 saakka listojen kärkipaikkoja julkaisuillaan hallinnut SANNI muistetaan erityisesti myös Että mitähän vittua ja 2080-luvulla – hittikappaleista.

Liput keikalle myynnissä nyt!
Normaalilippu ennakkoon alk. 33,00€
VIP -lippu ennakkoon alk. 74,00€
Lippu ovelta 40€

Lisätiedot: teatria.com

Suosittelemme lämpimästi käyttämään maskia tapahtumassa THL:n päivitetyn suosituksen mukaisesti. Kasvomaskin asianmukainen käyttö voi vähentää COVID-19 tartuntoja estämällä pisaroiden leviämistä ympäristöön.

Huomioithan myös kanssaihmisesi noudattamalla hyvää käsihygieniaa ja pitämällä turvavälit.

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tarttuminen-ja-suojautuminen-koronavirus/suositus-kasvomaskien-kaytosta-kansalaisille