Details
Start:

August 6 - 15:00

End:

August 7 - 23:59

Event Category:

Kemi, My events

Event Tags:

Chisu, Elastinen, Ellinoora, Erin, Irina, Kaija Koo, Laura Voutilainen, Lauri Tähkä, Maija Vilkkumaa, Nelli Matula, Olavi Uusivirta, Suvi Teräsniska

Click to Register: Click to Register
Venue

Satama Open Air

Hahtisaarenkatu, Ruutinrannan puisto

Kemi, Finland, 94100

♥ Juhlitaan yhdessä 6.-7.8.2021 ♥

Kemissä vuosittain järjestettävä Satama Open Air -kesäfestivaali siirtyy ensi vuodelle. Vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi Suomen hallitus on suosittanut kesäfestivaalien perumista. Satama Open Air järjestetään ensi vuonna tuttuun tapaan elokuussa 6.-7.8.2021.

Satama Open Air festivaalille saavutaan niin ympäri Meri-Lappia, kuin myös muualta Suomesta. Yli 12 000 asiakasta keräävää festivaalia ei voitaisi vallitsevassa tilanteessa järjestää turvallisesti.

”Kyllähän siirtäminen harmittaa. Tälle vuodelle saatiin kasattua erinomainen esiintyjäkaarti, ja lippukauppakin on mennyt hyvin”, kertoo festivaalia johtava Markku Köngäs Eventworks Oy,stä. ”Turvallisuus on kuitenkin kaikista tärkeintä. Juhlia ehditään myöhemminkin”, jatkaa Köngäs.

Ensimmäiset artistit ensi vuodelle on jo vahvistettu. Muun muassa Kaija Koo on vahvistanut saapumisen Satama Open Airiin 2021. 40% festivaalille kiinnitetyistä artisteista on saatu siirrettyä seuraavalle vuodelle. Neuvotteluita artistien kanssa käydään, ja uusia artistijulkistuksia onkin syytä odottaa vielä tänä vuonna.

”Festivaalin sosiaalisen median kanavissa on ollut koko alkuvuoden erinomainen pöhinä. Asiakkailla on selvästi ollut kiinnostusta loppukesän juhlaa kohtaan. Festivaalin sivuilla on fiilistelty niin viime festivaalia, kuin tulevaakin. Lisätiedot ensi vuoden festivaalistakin löytyvät aikanaan nopeinten Facebookista ja Instagramista.”, paljastaa festivaalin mediamanageri Rami Ranta.

Jo ostetut festivaaliliput käyvät sellaisenaan vuonna 2021.

Ensi vuonna juhlitaan taas! Muistuttaa koko Satama Open Airin festivaalituotannon ydinryhmä. ”Odotellessa juhlia voi käydä kuuntelemassa Satama Open Airin omia karaokekappaleita Facebookista. Pysytään toiveikkaina sekä henkisesti lähellä ystäviä ja rakkaita”, päättää Köngäs.

Lisätiedot lippupalautuksesta: www.satamaopenair.fi/satama-open-air-2020-liput/