Banner
Details
Date:

May 27

Time:

19:00 - 21:00

Event Category:

Helsinki

Click to Register:Click to Register
Venue

Savoy-teatteri

Kasarmikatu 46-48

Helsinki, Finland, 00130

Päivitetyn koronavirustilanteen vuoksi Savoy-teatterin kaikki tapahtumat ajalla 13.3.-31.5.2020 siirretään pidettäviksi myöhempinä ajankohtina.

The show reschedules due corona virus situation, more info in English here: https://bit.ly/3b5wvFT

UUSI KONSERTTIPÄIVÄ: 27.5.2021
(alkuperäinen päivä 29.5.2020)

Jo hankitut liput kelpaavat sellaisenaan uuteen esitykseen. Mikäli kyseinen päivä ei syystä tai toisesta käy, jo maksetut liput voi palauttaa, ja rahat saa tällöin takaisin lukuun ottamatta Lippupisteen palvelumaksua.
Lippurahojen palautukset hoidetaan verkkolinkin kautta 30.6.2020 mennessä:
https://web.lippu.fi/palautus/
Liput voi myös palauttaa postitse.

Banner

*********************

Puuvillapeltojen lauluja suoraan syvältä etelästä

Tammikuussa 2020 Grammy-palkittu Ranky Tanky on viisihenkinen yhtye Yhdysvaltain Charlestonista. Sen solistina laulaa Quiana Parler. Ranky Tankyn musiikin perusta on traditionaalisessa gullah-kulttuurissa ja -kielessä. Gullah syntyi orjien kieleksi, ja siinä on paljon afrikkalaisia ja karibialaisia vaikutteita.

Ranky Tankyn debyyttialbumi Ranky Tanky julkaistiin lokakuussa 2017. Muutamaa kuukautta myöhemmin se oli kerännyt kiitosta ja noussut ykköseksi Billboardin jazz-levyjen listalla.

Bändin nimi “Ranky Tanky” tarkoittaa suunnilleen samaa kuin ‘get funky’. Musiikki vaihtelee perinteisistä negrospirituaaleista lastenlaulujen rytmeihin ja tanssimusiikkiin. Bändin asenne on tinkimättömän työväenluokkainen, kuten Gullah-kulttuuriin kuuluu. Taitavat muusikot herättävät menneisyyden henkiin.

Banner

Kesto noin 2 tuntia, sisältää väliajan
K18 permanto

Liput alkaen 15 e
Premium-lippu 64 e (sisältää parhaat istumapaikat ja vaatesäilytyksen)
Peruslippu 44 e
Naulakkomaksu 2 e