Details
Date:

December 4

Time:

18:00 - 23:30

Event Category:

Lapperaanta, My events

Event Tags:

Battle Beast

Click to Register: Click to Register
Venue

Holiday Club Saimaa

Rauhanrinne 1

Rauha, Finland, 55320

Battle Beastin Holiday Club Saimaa Arenalle suunniteltu konsertti siirtyy jälleen. Alun perin huhtikuussa 2020 järjestettäväksi suunniteltu keikka siirrettiin aluksi marraskuun 21. päivälle, sen jälkeen huhtikuulle 2021, mutta koronapandemia pakottaa siirtämään keikan vielä kerran. Keikka järjestetään 4.12.2021 Saimaa Arenalla.

Mikäli uusi päivä ei sovi sinulle, voit palauttaa lippusi 31.5.2021 mennessä. Palautustiedot ja lipunmyynti osoitteessa: www.lippu.fi/artist/battle-beast

Luvassa on Battle Beastille tyypilliseen tapaan näyttävä show erikoiselementteineen.
-Niin hienoa kuin maailmaa onkin kiertää, on Suomen keikoilla aina paras meininki. Aivan huippua päästä näkemään tuttuja naamoja taas kotimaan kamaralla! fiilistelee Battle Beastin basisti Eero Sipilä.
– Opin juuri, että kuuntelijatilastojen mukaan Etelä-Karjala on koko maailman tihein Battle Beast -fanialue. Eiköhän ole aikakin, että bändi saadaan Saimaan rannalle melskaamaan!

Battle Beastin viides albumi No More Hollywood Endings julkaistiin keväällä 2019. Albumi meni suoraan Suomen listaykköseksi, minkä lisäksi levy nousi Saksan virallisen albumilistan sijalle 11, Ruotsin fyysisen listan sijalle 7 sekä Brittien Rock Top 40 -listalla kolmanneksi. Levy keräsi ylistäviä arvioita ympäri maailmaa ja albumin nimikkosingle on soinut tiuhaan radioaalloilla myös Suomessa.

Uusi keikkapäivä: 4.12.2021 Holiday Club Saimaa Arena, Rauha (Lappeenranta)
Liput alk. 34,50€, Lippu.fi

www.battlebeast.fi
www.facebook.com/battlebeastofficial
www.nuclearblast.de/battlebeast