Details
Date:

December 20

Time:

19:00 - 22:30

Event Category:

Helsinki

Click to Register: Click to Register
Venue

On the Rocks

Mikonkatu 15

Helsinki, Finland, 00100

Dylan LeBlancin kiertuetta yritetään edelleen siirtää 2020 loppuvuoteen tai 2021 alkuun. Tarkemmasta päivästä infotaan heti, kun LeBlancin kiertuepalapelin palaset alkavat loksahdella paikoilleen. Keikalle ostetut liput tulevat käymään sellaisenaan uudelle päivämäärälle.

***

Dylan LeBlancin Silmien Takana -klubin keikka siirtyy USA:n Euroopalle asettamien lentorajoitteiden vuoksi.

Alla viesti Dylan LeBlancilta:
”As badly as I hate to have to cancel these dates, I, along with others have to consider the safety of the public and the safety of myself and my team. Breaks my heart as I was looking so forward to performing for you. I’m hoping to postpone dates to a later time and will keep everyone updated. Thank you for your love and patience. Let’s continue to support each other during this trying time.”

Pahoittelemme tilannetta ja olemme parhaillaan järjestämässä tapahtumalle korvaavaa päivää. Keikalle ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle. Ostetut liput voi myös palauttaa Tikettiin.

* Peruuntuneen tapahtuman liput voi palauttaa Tiketin omiin toimipisteisiin tai postittamalla ne IBAN-muotoisen tilinumeron ja yhteystietojen kanssa osoitteeseen Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki
* PDF- ja Mobiililippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää myös sähköpostitse IBAN-muotoisen tilinumeron ja yhteystietojen kanssa osoitteeseen hei@tiketti.fi.

***

Americana-lauluntekijä Dylan LeBlanc tekee ensimmäisen Suomen keikkansa Silmien Takana -klubilla! Vaihtuviin teemoihin, haastatteluun ja intiimiin tunnelmaan perustuvan klubikonseptin johtoajatus on syventyä kiinnostavien artistien tuotantoon valitun teeman kautta. Luvassa on erikoiskeikkoja, joille artistit räätälöivät illan teemaa myötäilevän settilistan. On the Rocks muuttuu Silmien Takana -iltoina tunnelmalliseksi keikkatilaksi, jossa esiintymisistä pääsee nauttimaan kynttilöiden lämpimässä valossa. Lippuja myydään rajallinen määrä, jotta tila ei käy liian ahtaaksi, ja suurin osa paikoista on istumapaikkoja.

Bruce Springsteen, Neil Young, Tom Petty, Ryan Adams, Fleet Foxes – jos nämä nimet iskevät, Dylan LeBlanc lienee sinun juttusi. Louisianasta ponnistava lauluntekijä on julkaissut kymmenvuotisen uransa aikana neljä albumia ja tulee nyt Suomeen soolokeikalle sekä haastatteluun uuden Renegade-levynsä tiimoilta. Renegadella LeBlanc on tuonut folkahtaviin biiseihinsä mukaan räväkämmän rock-vaihteen, jonka löytymistä on ollut avittamassa Chris Stapletonin, Jason Isbellin, Brandi Carlilen ja Sturgill Simpsoninkin taustalla häärinyt rootsin super-tuottaja Dave Cobb. Illan tulee avaamaan kotimainen americana-yhtye Treehouse akustisella setillä.

Aikataulu:
19.00 Ovet
19.30 Treehouse
20.15 LeBlancin haastattelu
21.00 Dylan LeBlanc

Liput alk. 16/18 €, OTR-kortilla 14/16 €, myynnissä Tiketissä.
https://www.tiketti.fi/silmien-takana-special-dylan-leblanc-renegade-on-the-rocks-lippuja/67850

Silmien Takana -iltojen aikana viinipullot 25 € ja myynnissä myös teeman mukainen drinkki.

Kuuntele:
Dylan LeBlanc: https://spoti.fi/3aBHNlK
Treehouse: https://spoti.fi/2Gk5IrX

Kevätkauden artistit ja teemat:

16.1. Silmien Takana: Joose Keskitalo – Kuolema 13 / 15 €
6.2. Silmien Takana: Tommi Läntinen – Rakkaus 16 / 18 €
5.3. Silmien Takana: Edu Kettunen – Itsenäisyys 25 / 28 €
17.3. Silmien Takana Special: Dylan LeBlanc – Renegade 16 / 18 €
2.4. Silmien Takana: Jesse Markin – Ulkopuolisuus 16 / 18 €
7.5. Silmien Takana: Lasten Hautausmaa – Toivo 16 / 18 €

https://www.instagram.com/silmientakana/
https://www.facebook.com/Silmientakana