Details
Date:

April 6

Time:

8:00 - 11:00

Event Category:

Lapperaanta

Click to Register: Click to Register
Venue

Enklaavi

Laserkatu 10

Lappeenranta, Finland, 53851

“Drinking good kotiiviini, kilju or sima at the notskis in good company is one of life’s most civilized pleasures.”
– William Shakespeare

Siman ystävät, kotiviinin kokkaajat sekä kiljun kumoajat. Nyt se päivä on viimeinkin koittanut, jolloin laitamme Skinnarilan viinitilojen tuotokset testiin. Viime vuosina on huomattu, miten LLTYLUTUn ympäristö täyttyy näin Wapun aikaan mitä ihanimmista ja ihmeellisimmistä tuoksuista sekä aromeista. Moni fuksi miettiikin, mistä nämä sulotuoksut oikein syntyvät, vanhempien tieteenharjoittajien jo tietäessä, että kotiviinithän ne siellä kokkaantuvat. Ongelmana on kuitenkin ollut jo vuosien ajan ollut tietämättömyys siitä, kuka se todellinen Skinnarilan simamestari onkaan…

Tänä vuonna tähän tulee muutos Skinnarilan Simaskaban tehdessä debyyttinsä Wapun monenlaisten tapahtumien joukkoon. Nyt onkin siis aika kaivaa isoisän kiljuresepti laatikoston pohjalta, poimia käsin hedelmät ja marjat valitsemanne lähimarketin hyllyiltä ja alkaa tuottamaan niitä, oi niin raikkaita kesäisiä sulojuomia.

Kisaan saa osallistua millä tahansa käymisprosessilla valmistetulla alkoholipitoisella juomalla. Tuotokset arvostelee raati, joka kootaan lähempänä tapahtumaa todellisista kiljun/kotiviinin/siman ystävistä. Juomien pitää olla valmiita viimeistään maanantaina 30.3. Simaskaban finaali sekä palkinnonjakotilaisuus on Marathon Mondayssa 6.4. Jokaisen kisaan osallistuvan joukkueen tulee kirjoittaa tuotokselleen juomaesittely, sekä tehdä juomalleen etiketti. Myös esteettisestä puolesta saa pisteitä. Joukkuekoolla ei ole väliä. Ilmoittautuminen viimeistään keskiviikkona 16.3. Osallistuminen on ilmaista.

MITÄ: Skinnarilan Simaskaba
MILLOIN: 26.2.20 – 30.3.20
MISSÄ: Finaali sekä palkinnot SKINNARILA, LAPPEENRANTA (Saimian parkkipaikka)
MIKSI: Koska haluat tietää, oletko Skinnarilan simamestari
MITÄ MAKSAA: Ei mitään!
ILMOITTAUTUMINEN:
https://kide.app/events/9b042fb9-1cbc-49b5-a8e8-a28f216948f2