Details
Date:

January 29

Time:

19:00 - 21:00

Event Category:

My events, Pori

Click to Register: Click to Register
Venue

Promenadisali

Yrjönkatu 17

Pori, Finland, 28100

SLADE-YHTYEEN TÄLLE KEVÄÄLLE SUUNNITELLUT KONSERTIT SIIRTYVÄT TAMMIKUULLE 2021!

SLADE KONSERTOI HYVINKÄÄLLÄ 28.1.2021 JA PORISSA 29.1.2021!

Legendaarisen Slade-yhtyeen oli alkuperäisen suunnitelman mukaan tarkoitus konsertoida tänä keväänä Joensuussa (22.5.) ja Hyvinkäällä (24.5.), mutta vallitsevan tilanteen takia nämä konsertit eivät valitettavasti toteudu.

Sladen konsertti Hyvinkääsalissa, Hyvinkäällä siirtyy ensi vuoteen. Uusi konserttipäivä Hyvinkäällä on torstai, 28. tammikuuta 2021.

Sladen toinen Suomen konsertti järjestetään Promenadikeskuksessa, Porissa perjantaina 29. tammikuuta 2021.

Liput: Liput alkaen 41,50 € / 44,50 € (sis. kulut).

Konserttijärjestelyt: RH Entertainment Oy, www.rh-entertainment.fi

SLADE – ”Far Far Away”, ”Cum On Feel the Noize”, ”Coz I Luv You” ym. – Hittejä kuudelta eri vuosikymmeneltä!

Slade on brittiläinen, 1960-luvun puolivälissä perustettu yhtye, joka tyylillisesti lasketaan glamrock / hardrock / poprock –yhtyeiden sarjaan.

Sladen maailmanlaajuisesti tunnetuimpien hittien joukkoon kuuluvat muun muassa “Get Down and Get With It”, “Coz I Luv You”, “Look Wot You Dun”, “Mama Weer All Crazee Now”, “Gudbuy T’Jane”, “Cum On Feel the Noize”, “Far Far Away”, “My Oh My” ja “Run Runaway”.

Listalle on syytä lisätä myös Sladen perinnehitti, tarttuvaakin tarttuvampi “Merry Xmas Everybody”, jonka erityisesti britit kaivavat naftaliinista soittolistoille joulu joulun jälkeen vielä nykyäänkin.

Kaiken kaikkiaan jo kuudella vuosikymmenellä toimineen yhtyeen uralle on mahtunut 23 Top 20:een yltänyttä hittiä, joista kuusi on kavunnut listaykköseksi!

Laulujen sanoissa kuuluu ja nimissä näkyy väkevä Birminghamin murre eli Brummie. Slade on kotoisin parinkymmenen kilometrin päässä Birminghamista sijaitsevasta Wolverhamptonin kaupungista.

Sladen keulahahmona on jo alkuperäiskokoonpanoonkin kuulunut kitaristi Dave Hill. Vuonna 2003 yhtyeeseen liittynyt kokenut John Berry toimii laulusolistina ja soittaa bassoa, akustista kitaraa, viulua. Hän on aiemmin soittanut bassoa mm. sellaisissa tunnetuissa brittiyhtyeissä kuin Mud, The Sweet, The Tremeloes, Bay City Rollers ja The Rubettes.

Kokoonpanossa nähdään myös arvostettu laulaja ja kosketinsoittaja Russell Keefe, jonka edellisiin työnantajiin kuuluvat mm. The Pretty Things ja Les McKeown’s Bay City Rollers. Rumpupatterin takana istuu Alex Bines, tuttu mies mm. Wilko Johnsonin kiertueilta.

www.slade.uk.com