Details
Date:

December 18

Time:

20:00 - 23:00

Event Category:

Tampere

Click to Register: Click to Register
Venue

Sorsaklubi

Yliopistonkatu 55

Tampere, Finland, 33101

Koronatilanteen vuoksi joudumme siirtämään tämän keikan uudemman kerran Tampere-talon ohjelmistosta syksylle 2021. Uusi päivämäärä on la 18.12.2021. Keikalle ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen konserttiajankohtaan, jos ajankohta ei sovi, voit vaihtaa lipun Tampere-talon lahjakorttiin sähköpostitse lahjakorttihyvitys@tampere-talo.fi tai puh. 03 243 4501. Voit myös hakea palautuksen 31.10. mennessä 👉 https://web.lippu.fi/palautus/

Neljä Ruusua on yhtye, joka ei juuri esittelyitä kaipaa. Joensuussa vuonna 1982 perustettu yhtye seikkailee musiikillaan popin ja rockin rajamailla ja on julkaissut 15 studioalbumia sekä kolme kokoelmaa.

Neljä Ruusua on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä suomalaisen musiikin kantayhtyeistä. Yhtyeen lukuisat hitit, kutenJuppihippipunkkari, Sun täytyy mennä, Poplaulajan vapaapäivä, Matka on syvä, Hunningolla, Luotsivene, Popmuseo, Valuva taivas, Missä vaan ja Elän vain kerran, soivat edelleen radioissa. Eikä sovi unohtaa tuoreimman Euforia-albumin hittejä Sininen sunnuntai, Ajelen ja Esirippu, jotka jatkavat bändin hittiputkea. Yhtye on edelleen alkuperäiskokoonpanossaan: Ilkka Alanko(laulu, kitara), Petteri ”Kode” Koistinen (kitara), Jari ”Lade” Laakkonen (basso) ja Kari ”Kämy” Kämäräinen (rummut).

Ilta on ikärajaton, konsertissa on erillinen anniskelualue.

Showtime klo 20
Ovet klo 19

Liput: 29 €
Eläkeläiset ja opiskelijat: 24 €

Sorsaklubi on Tampere-talon liveklubi, joka tarjoaa eläimellistä tunnelmaa ja maailman parasta musaa sopivan aikaiseen soittoaikaan.