Details
Date:

November 12

Time:

18:00 - 21:00

Event Category:

Helsinki

Click to Register: Click to Register
Venue

Kulttuuritalo (Helsinki)

Sturenkatu 4

Helsinki, Finland, 00510

Genesis-legenda Steve Hackett Suomeen lokakuussa! – Liput nyt myynnissä Tiketissä sekä Ticketmasterissa – https://www.allthingslive.fi/artistit/steve-hackett/

https://www.ticketmaster.fi/event/steve-hackett-genesis-revisited-seconds-out-world-tour-2020-lippuja/273937

https://www.tiketti.fi/steve-hackett-kulttuuritalo-helsinki-lippuja/67612

Genesis-yhtyeen legendaarinen kitaristi Steve Hackett saapuu konsertoimaan Suomeen lokakuussa. Viime keväänä viimeksi loppuunmyydylle yleisölle Suomessa esiiintynyt Hackett nähdään nyt yhtyeineen Tampereen Pakkahuoneella sunnuntaina 18. lokakuuta ja Helsingin Kulttuuritalossa maanantaina 19.10.

Steve Hackett oli mukana Genesiksen historiallisessa kokoonpanossa 1970-luvulla yhdessä Peter Gabrielin, Phil Collinsin, Tony Banksin ja Mike Rutherfordin kanssa. Hän on taiturimainen kitaristi mutta myös monien legendaaristen laulujen säveltäjä. Hackett on tullut erityisesti tunnetuksi monipuolisesta osaamisestaan, joka ei ole rajoittunut pelkästään rock-musiikkiin vaan on ulottunut myös klassiselle puolelle ja jazziin.

Genesiksessä Steve Hackettin soitto tuotti yhtyeelle useita sen ikimuistettavimpia sävelmiä, kuten akustisen tunnelman Horizons ja Blood on the Rooftops -kappaleissa sekä dramaattiset rock-soolot Firth of Fifth ja Fountain of Salmacis -levytyksissä.

Hackett on myös tuonut merkittävän lisän kitaransoittoon kehittämällään “täppäyksellä”, jossa oikean käden sormilla painellaan kitaran kieliä otelautaa vasten siten, että saadaan aikaan säveliä. Tätä käytetään erityisesti nopeatempoisessa soitossa sähkökitaralla.

Steve Hackettin sooloura on ollut menestyksentäyteinen. Hän on konsertoinut ympäri maailman ja myynyt lukuisia kultalevyjä kaikkialla. 1980-luvulla hän teki hitiksi nousseen Cell 151 –kappaleen, ja perusti GTR-nimisen yhtyeen entisen Yes- ja Asia-yhtyeiden kitaristin Steve Howen kanssa.

Hackettin viimeisin, ja samalla hänen 25. albuminsa, on tammikuussa ilmestynyt At the Edge of Light. Suomeen hän saapuu lokakuussa ohjelmistolla, jossa kuullaan musiikkia erityisesti Genesiksen vuoden 1977 live-levytykseltä Seconds Out, mutta myös muita yhtyeen ja Hackettin legendaarisia kappaleita.

Osta liput: https://www.allthingslive.fi/artistit/steve-hackett/