Details
Start:

June 3 - 15:00

End:

June 4 - 23:59

Event Category:

My events

Click to Register: Click to Register
Venue

Summerburst Festival

Summerbursts 10-årsjubileum kommer nu att firas den 3-4 juni 2022, större och bättre än någonsin! Vi kommer att spendera de kommande månaderna med att skapa den bästa festivalupplevelsen ni kan tänka er. Håll utkik i sociala medier, på vår hemsida och signa upp för vårt nyhetsbrev, vi hoppas på att kunna avslöja några grymma artister de närmsta dagarna!

I klassiskt Summerburst-maner kommer det att bjudas på euforiska ögonblick, världsartister, fyrverkerier och konfettiregn, palmer och glitter. Två festivaldagar sprängfyllda med musik och fest i världsklass som avslutar sommaren! Fyller man tio år så gör man det med stil och i sällskap av sina bästa vänner!

Vi kan inte tacka er nog tacka för den förståelse och det tålamod som ni har visat oss under detta exceptionella år, med scenarios och restriktioner som har ändrats snabbt. En extra shout-out till Folkhälsomyndigheten för en god dialog och samarbete, Got Event och Göteborg & Co, och självklart till våra otroliga artister och partners.

Nästa år kommer festivalsommaren att starta med Summerburst! Förhoppningsvis kommer vi alldeles snart kunna presentera en line-up värdig vårt fantastiska jubileum – det vill ni inte missa.

Håll i din biljett och vaccinera dig, så att vi kan ses och dansa igen nästa sommar!

Kärlek från Summerburst-familjen