Banner
Details
Start:

September 3 - 15:00

End:

September 4 - 23:59

Event Category:

My events

Click to Register:Click to Register

Efter ett 2020 som inte blev i närheten av vad vi hoppats på jobbar vi hårt bakom scenen för att göra oss festivalredo så fort situationen tillåter. Eftersom läget förändras hela tiden flyttar vi datum till 3-4 september och känner oss optimistiska till att Summerburst kommer att kunna genomföras. Vi ser fram emot att med öppna armar få välkomna er, våra största supporters, tillbaka till Ullevi i Göteborg och Summerbursts tioårsjubileum innehållandes extra allt.

I klassiskt Summerburst-maner kommer det att bjudas på euforiska ögonblick, världsartister, fyrverkerier och konfettiregn, palmer och glitter. Två festivaldagar sprängfyllda med musik och fest i världsklass som avslutar sommaren! Fyller man tio år så gör man det med stil och i sällskap av sina bästa vänner! Klara för att spela på Summerburst är inga mindre än demonproducenten DJ Snake, Coone och publikfavoriten Will Sparks! Inom kort kommer vi att presentera en fantastisk festival- lineup.

Biljetter till sommarens tioårsjubileum släpps den 25 februari klockan 09.00 via Summerburst.se. Om du redan har en biljett sedan 2020 kommer den att gälla för Summerburst 2021. Om du inte kan gå på det nya datumet så finns möjligheten att via återförsäljaren återlösa biljetten från och med 25 februari fram till och med 11 mars 2021. Mer information gällande biljettfrågor och återlösen kommer i samband med biljettsläppet den 25 februari.

Om Summerburst 2021 av någon anledning inte skulle bli av garanterar vi att biljettköpare kommer ges möjligheten att överföra sin biljett till Summerburst 2022 eller helt återlösa sin biljett.

Banner

Tills vi hörs igen – ta hand om varandra och stay safe!