Details
Date:

May 20

Time:

23:28

Kulttuuritehdas Vernissassa perjantaina 6.3.2020 heittäydytään tajunnan virran vietäviksi kun Finlandia-palkittu scifi-fantasiakirjailija Johanna Sinisalo sekä scifi-kirjailija J. Pekka Mäkelä lukevat kirjoistaan lavalla otteita. Tämän lisäksi Vantaan Sanataidekoulun opiskelijat lukevat omia tekstejään ja ilta huipentuu Veijo Peson ja Sekret Teknikin keikkoihin.

Johanna Sinisalo
Finlandia-palkittu suomikumman mestari Johanna Sinisalo on kansainvälisesti menestyneimpiä ja omaperäisimpiä kirjailijoitamme. Hänen töitään on käännetty pian 20 kielelle.

J. Pekka Mäkelä, kirjailija ja suomentaja.
J. Pekka Mäkelä on pohjoishelsinkiläinen kirjailija, kirjallisuuden suomentaja ja musiikintekijä. Kaunokirjailijana Mäkelä kuuluu reaalifantastikot-kirjailijaryhmään. Tajunnanvirtaklubilla J. Pekka Mäkelä säestää kirjanlukuaan lavalla sähkökitaran kanssa.

Veijo Peso
Veijo Peso on T.V.O. Vänttisen (Cleaning Women, Kometa) erikoisprojekti. Peso rakentelee yleisön edessä luupperin ja livesoiton avulla hypnottisia rytmillis-melodisia teoksia. Musiikillisina rakennusvälineinä toimivat pääasiassa itsekustomoidut romu- ja kielisoittimet, sähköbasso ja laulu.
https://www.instagram.com/veijo.peso/

Sekret Teknik
Dystopistista synthwavea 80-luvun cyberpunk-hengessä. Sekret Teknikin omien sanojen mukaan se on syntetisaattorimusiikkia ydinsotaa edeltävästä maailmasta.
https://www.facebook.com/sekretteknik/
https://sekretteknik.bandcamp.com/

K-18
Liput ennakkoon Livetosta 8€, opiskelijat & Elmujen jäsenet 6€
Ovelta 10€, opiskelijat & Elmujen jäsenet 8€