Details
Date:

September 27

Time:

19:00 - 21:00

Event Category:

My events, Turku

Click to Register: Click to Register
Venue

Logomo

Köydenpunojankatu 14

Turku, Finland, 20100

Tango Legends -kiertue siirtyy vuodelle 2021:

Koronavirus -pandemiasta johtuvien konserttien järjestämisen rajoitusten sekä matkustajaliikenteen epävarman tilan vuoksi, Tango Legends -kiertue siirtyy vuodelle 2021.

Uusi päivämäärä Turun tapahtumaan on 27.9.2021 ja tapahtumapaikkana säilyy Logomo.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan vuodelle 2021. Jos uusi päivä ei kuitenkaan ole sopiva, voi jo ostetut liput palauttaa 21.10.2020 mennessä. Palautus tapahtuu sen lippukaupan sivujen kautta, mistä lippu on ostettu.

Lippupisteen lippujen palautus: https://web.lippu.fi/palautus

Pystyt valitsemaan myös palautuksen sijaan lahjakortin Loud’n Liven tapahtumiin, joka vastaa palauttamasi lipun summaa. Loud’n Live tulee julkaisemaan vuodelle 2021 yli 60 uutta konserttia ja tapahtumaa, joihin myös lahjakortti kelpaa maksuna.

Siirrolla tahdomme ennakoida koronavirus -epidemian vaikutuksia ja täten varmistaa, että argenttiinalaiset tanssijamme sekä säestäjät pääsevät turvallisesti Suomeen esiintymään.


Maailmaa valloittanut argentiinalainen Tango Legends -esitys rantautuu syksyllä Suomeen!

Tangon mestariopettajat Mariela Maldonado ja Pablo Sosa tuovat
intohimoisen show’nsa Logomoon.

Liput esityksiin myynnissä Lippupisteessä.
Lippujen hinnat alkaen 49 euroa.

Lippupiste:
https://www.lippu.fi/artist/tango-legends/

Argentiinalaistangon arvostettu mestarikaksikko Mariela Maldonado ja Pablo Sosa vievät suomalaiset syksyllä matkalle tangon maailmaan Tango Legends -näytöksellään. Yli 20 vuotta yhdessä tanssinut pari on kiertänyt maailmaa intohimoisen tanssiesityksensä kanssa USA:ta, Thaimaata, Singaporea ja Kiinaa myöten, ja syksyllä show saadaan Suomeen: Tango Legends nähdään Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Jyväskylässä, Seinäjoella ja Hämeenlinnassa.

Suurten legendojen innoittama Tango Legends -show koostuu koreografeinakin toimineiden päätähtiensä lisäksi kahdeksasta muusta palkitusta tanssijasta, joita säestää kolme taidokasta soittajaa. Upeat asut ja lumoava aistillisuus kruunaavat dramatiikkaa tihkuvan tanssiesityksen, joka on hurmannut yleisöjä ympäri maailmaa tarinallaan tangon eleganssista ja Buenos Airesin charmista, musiikin taiasta ja tanssin ilmaisuvoimasta.

Ammattitanssijoina, koreografeina, opettajina ja tanssituomareina toimineet Mariela Maldonado ja Pablo Sosa on palkittu lukuisia kertoja työstään tangon parissa ja panoksestaan argentiinalaiskulttuurille. Kaksikon kehittämä Tango Legends -esitys on kiertänyt maailmaa vuodesta 2012 lähtien.

Uudet kiertuepäivät ovat:

Seinäjoki, Seinäjokisali – 22.9.2021
Jyväskylä, Pavilijonki – 23.9.2021
Helsinki, Kulttuuritalo – 24.9.2021
Hämeenlinna, Verkatehdas – 25.9.2021
Turku, Logomo – 27.9.2021
Lahti, Sibeliustalo – 28.9.2021

www.facebook.com/TangoLegends