Details
Date:

December 13

Time:

16:00 - 17:30

Event Category:

My events, Oulu

Click to Register: Click to Register
Venue

Vanha pappila

Asemakatu 6

Oulu, Finland, 90100

Koronasuositusten mukaisesti Laura Moision keikka 13.12. Taustatarinaklubilla järjestetään vain striimin välityksellä. Tervetuloa kuuntelemaan keikkaa virtuaalisesti Taustatarinaklubin facebookin kautta tai osoitteessa https://virtuaalikirkko.videosync.fi/2020-10-03-sjlkneosip

Taustatarinaklubin syyskauden päättävä tamperelainen laulaja-lauluntekijä Laura Moisio kulkee omaa tietään kotimaisen musiikin kentällä. Hänen folkia, bluesia ja vanhaa iskelmää sekoittavissa kappaleissaan omintakeiset sanoitukset yhdistyvät pettämättömään melodiatajuun.

Kolmen albuminsa myötä Moisio on noussut nuoren polven kotimaisten lauluntekijöiden eturiviin, mistä kertovat mm. vuoden 2016 ehdokkuudet Teosto-palkintoon sekä Kriitikoiden valinta-Emmaan. Moision kolmas albumi ”Laura Moisio” julkaistiin helmikuussa 2018 ja se on saanut upean vastaanoton kriitikoiden ja kuulijoiden keskuudessa.

Puutarha: https://www.youtube.com/watch?v=II94dEanLyg

Taustatarinaklubi: Laura Moisio
13.12. klo 16
Livestream virtuaalikirkko.fi
Vapaa pääsy

Taustatarinaklubi on Oulussa Tammikuussa 2017 aloittanut lauluntekijäklubi, joka on sarja hienojakonsertteja, syviä keskusteluja ja olohuonetunnelmaa. Kerran kuussa keskustan Vanhassa pappilassa järjestettävällä klubilla päivän artistivieras esittää musiikkiaan ja kertoo tarinoita laulujensa takaa.

Taustatarinaklubilla dialogia yleisön ja artistin välillä rakentaa klubin host laulaja-lauluntekijä Iina Palokangas. Klubi on osa Oulun tuomiokirkkoseurakunnan nuorisotyön toimintaa. Keikat ovat kaikille avoimia ja ilmaisia. Sisään pääsee niin pitkään kuin paikkoja riittää, ei ennakkovarauksia.

www.taustatarinaklubi.com