Details
Date:

May 9

Time:

18:30 - 21:30

Event Category:

Livestream, Oulu

Click to Register: Click to Register
Venue

45 Special

Saaristonkatu 12

Oulu, Finland, 90100

(shortly in English below)

Toukokuussa ruutujenne välityksellä olohuoneissanne rokkaa kansainvälistäkin ihailua nauttiva oululainen hard rock -yhtye TEMPLE BALLS!

Tämä yhtye on elementissään lavalla, oli se sitten lämmittelemässä Deep Purplea tai villitsemässä pientä klubia, vaikkapa sitten etänä!

Temple Balls on julkaissut kaksi pitkäsoittoa, ”Traded Dreams” sekä ”Untamed”. Yhtye valmistelee tällä hetkellä kolmatta albumiaan.

Lisätietoja yhtyeestä:
www.templeballsrocks.com

Stayin’ Alive on viikottainen livestream-konserttien sarja, jonka avulla pyrimme jakamaan iloa ja toivoa koteihin poikkeusoloissa, mutta myös varmistamaan klubitoiminnan ja live-musiikin jatkuvuuden 45 Specialissa, sekä tarjoamaan työtä niin artisteille kuin striimauksien teknisille toteuttajille.

Webcastingin toteuttaa pitkän linjan videotuotantoyhtiö Saha Prod, joka on erikoistunut live-musiikkivideotuotantoon. Saha on ollut mukana esimerkiksi Robinin, Sunrise Avenuen, SANNIn, Haloo Helsinki! -yhtyeen, Pepe Willberging, Remu & The Hurriganes ja HIM:n tallenne -ja webcasting-tuotannoissa.

Livepaletti Oy toimittaa keikoille esiintymistekniikan ja Pohjois-Suomen ammattitaitoisimmat teknikot.

Keikka on seurattavissa livenä ilmaiseksi Nelivitosen Facebook-sivuilla. Linkki livestreamiin jaetaan myös tähän ryhmään.

Voit haluttessasi maksaa vapaaehtoisen ohjelmamaksun valitsemallasi summalla tilille FI39 4600 2020 1463 63 (saaja: Ravintola Zivago Oy / viesti: stayin alive) tai Mobile Pay -maksuna numeroon +358 400 781 783 (vastaanottaja: Roope Sulkala).

Näidenkin tulojen ansiosta pystymme tarjoamaan teille myös tulevina viikkoina huippukeikkoja iloksenne ♥

Temple Balls (a)live from 45 Special!

Finnish hard rock band Temple Balls performs live for Stayin’ Alive, a series of livestream concerts from Finnish rock club 45 Special. Every Saturday live music is broadcasted to spread joy during social distancing and quarantine.

Temple Balls livestream show is available on 45 Special’s Facebook page on May 9th, starting at 7PM (UTC + 3). Link will be posted in this event half an hour before the show.

Webcasting by Saha Prod, sound engineering by Livepaletti.