Banner
Details
Start:

May 12 - 19:00

End:

May 13 - 2:00

Event Category:

Jyväskylä, My events

Click to Register:Click to Register
Venue

Tanssisali Lutakko

Lutakonaukio 3

Jyväskylä, Finland, 40100

LOPPUUNMYYTY!

HUOM: Uusi päivämäärä = ke 12.5.2021

Aiemmille keikoille (25.4.2020 ja 5.10.2020) ostetut liput käyvät uuteen ajankohtaan sellaisenaan.

Mikäli uusi päivä ei sinulle sovi, saat halutessasi rahat takaisin, kun pyydät palautusta 18.11.2020 mennessä. Palautusohjeet löydät keikan infoista käyttämäsi lipunmyyjän sivuilta (www.jelmu.net tai www.lippu.fi).

Banner

*********

SOLD OUT! LOPPUUNMYYTY!

Pyydämme yleisöä saapumaan ajoissa paikalle, pihalla voi joutua jonkin aikaa jonottelemaan kun ei täyttä talollista ihmisiä ihan hetkessä oteta sisälle. Ovet aukeavat klo 20, konsertti alkaa klo klo 22. Ovella ei myydä lippuja.

Muistakaa, että mikäli ostatte liput muualta kuin tämän keikan virallisen jälleenmyyjän eli Lippupisteen tai Jelmun kautta, vastuu on asiakkaalla. Nykyään Facebook-tapahtumissa liikkuu paljon huijareita, jotka myyvät olemattomia tai väärennettyjä lippuja eli tarkkana mikäli lippukauppaa tuntemattoman kanssa käytte.

*****

Banner

THE HELLACOPTERS LUTAKKOON HUHTIKUUSSA!
Liput myyntiin Lippupisteessä torstaina 6.2. klo 9

Lutakon 30-vuotisjuhlat jatkuvat läpi vuoden 2020 ja huhtikuussa juhlat saavat arvoisensa vieraan kun länsinaapurimme rakastetuimpiin rock-yhtyeisiin lukeutuva The Hellacopters saapuu Suomeen kauan odotetuille klubikeikoille. Viisikko esiintyy lauantaina 25. huhtikuuta Jyväskylän Lutakossa ja sunnuntaina 26. huhtikuuta 50 vuotta tänä vuonna täyttävällä Helsingin Tavastia-klubilla. Lipunmyynti Lutakon keikalle käynnistyy torstaina 6. helmikuuta Lippupisteessä.

Ruotsin menestyneimpiin yhtyeisiin kuuluva The Hellacopters lukeutuu maansa garagerockin keskeisimpiin edustajiin. Yhdeksänkymmentäluvun puolessa välissä perustettu yhtye on pitänyt suosiotaan yllä läpi uransa eri vaiheiden. Vuonna 2008 bändi jäi määrittelemättömälle tauolle, joka kesti vuoteen 2016 saakka. Sen jälkeen The Hellacoptes on nähty Ilosaarirockin ja Tuskan päälavoilla. Scandinavian action rockin kiistaton kuningasbändi toimi johtotähtenä koko skenelle jättäen jälkeensä perinnön, joka kantaa edelleen. Loppuunmyydyssä Lutakossa yhtye esiintyi vuonna 2005 ja myös tällä kertaa konsertti myy varmasti loppuun, joten liput kannattaa hankkia Lippupisteestä heti aamuyhdeksältä torstaina.

Jelmun verkkosivujen kautta ei lippuja tälle keikalle myydä. Paitsi rajoitettu erä Jelmun jäsenille. Jäsenlipun ostaaksesi sinulla on oltava Jelmun jäsenyys, joka on voimassa huhtikuussa. Ostaaksesi tarvitset Jelmun jäsennumeron (max. 4 numeroa), jonka löydät Jelmun jäsenkortistasi. Mikäli sinulla ei ole Jelmun jäsenkorttia, et voi ostaa lippua Hellacoptersin keikalle Jelmun sivuilta, vaan sinun on hankittava lippu Lippupisteen kautta. Mikäli jäsenyytesi vanhenee ennen huhtikuuta, voit ostaa jäsenlipun, kunhan uusit jäsenyytesi ennen Hellacoptersin keikkaa (jäsennumerosi tulee uudessa jäsenkortissasi olemaan sama kuin vanhassa). Jäsenedut ovat henkilökohtaisia eli yhdellä jäsennumerolla voit ostaa tällekin keikalle ainoastaan yhden lipun.

THE HELLACOPTERS (SE)
Ke 12.5.2021, Lutakko, Jyväskylä
Ovet klo 19
K-18
Ennakkoliput alkaen 42,50€
www.lippu.fi/artist/the-hellacopters

www.facebook.com/thehellacopters