Banner
Details
Date:

September 4

Time:

20:00 - 23:30

Event Category:

My events

Click to Register:Click to Register
Venue

Dalhalla

Rättvik, Sweden, 79532

Som följd av pandemin och regeringens förbud mot offentliga tillställningar är det inte möjligt att genomföra konserten med The Hives, Mando Diao & The Sounds i Dalhalla den 22 augusti. Konserten kommer istället att flyttas fram till den 4 september 2021, så att du får möjlighet att uppleva magin med denna trio. Säkerheten för artister, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt restriktioner från myndigheterna. Tack för ditt tålamod.

Din biljett till The Hives, Mando Diao & The Sounds den 22 augusti 2020 gäller för samma konsert den 4 september 2021. Har du bokat tillval som konsertbuss, konsertmiddag eller ställplats, blir även de automatiskt giltiga för det nya datumet. Har du däremot bokat boende i samband med ditt besök hos oss behöver du kontakta ditt hotell/boendeanläggning för att omboka till 2021.

Vi ses i Dalhalla nästa sommar!Ta chansen att se vad alla snackat om sedan förra årets succé i Dalhalla. Två utsålda kvällar som krossade det tidigare publikrekord två gånger och säkert fortfarande ekar mellan granarna i Dalarnas skogar.

Tre av Sveriges bästa liveband, The Hives, Mando Diao och The Sounds intar Dalhalla, en gång till!

Banner

Starttid ovan vid datum. Insläpp: 18:30

Läs mer på dalhalla.se/Evenemang/the-hives-mando-diao-the-sounds2020/